Cübbeli Ahmet Hoca'yı tutabilene aşk olsun!

Yazdığı kitaplardan yılda 960 bin lira ücret aldığı ortaya çıkan Cübbeli Ahmet Hoca, Türkiye'nin en çok kazanan yazarı Ayşe Kulin'i geçti.

Cübbeli Ahmet Hoca'yı tutabilene aşk olsun!
Cübbeli Ahmet Hoca'yı tutabilene aşk olsun!
GİRİŞ 08.10.2013 08:59 GÜNCELLEME 08.10.2013 15:11
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Türkiye'de en çok kazanan yazarlar listesinin başında Ayşe Kulin geliyor. Kulin,"Hayat Dürbünümde 40 Sene, Hüzün Dürbünümde 40 Sene ve Gizli Anların Yolcusu" adlı kitaplarından iki yılda 1 milyon 634 bin lira gelir elde etti. İkinci sıradaki Elif Şafak ise "İskender" adlı kitabı ile, iki yılda 1 milyon 610 bin lira kazandı.

Cübbeli Ahmet Hoca kitaplarından kazandığı yıllık 960 bin liralık geliri ile Kulin ve Şafak'ın yanı sıra, Zülfü Livaneli ve İskender Pala'yı da geride bıraktı. 

Gazeteport


YORUMLAR 37
  • freestyle 10 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir hoca dah yok şu devirde!. Allah Cübbeli Ahmet Hoca'dan razı olsun. Ne biliyorsam ondan öğrendim. Ehli sünnet için icabında gitti hapis yattı. Tehditlere aldırış etseydi, susardı.
    Cevapla
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    MEDRESE ALİM'İ - HOCA'SI OLUNCAMI TELİF HAKKI HARAM OLUYOR . siz ey sinsi ruhlular . maddi doktorlar muayene ücreti alınca normal oluyor, manevi doktorlar ücret alınca anormal oluyor öylemi.? ne farkı var biri maddi hastalıkları tedavi ederken diğeri manevi hastalıkları tedavi ediyor..kaldıki pisikologlar da ruhi tedavi yapmıyormu... alim ticaret yapmasın işletme açmasın kitap yazarsa telif almasın iyide ailesini ve kendi geçimini neyle temin etsin. doktor villada oturabilir lüks jeep lere binebilir ama alim bunları yapamaz bu nerede görülmüştür..sizin eleştirdiğiniz ve hazmedemediğiniz alimin kendisi değil temsil ettiği islam dinidir size göre müslüman zengin ve güçlü olamaz tüm derdiniz bu hazımsızlık çekiyorsunuz mide hapı kullanın yada bitkilerden faydalanın rahatlayamazsanız imanınızı gözden geçirin tevbe edin yoksa bu illeti ancak ateş paklar uyarmadılar demeyin...
    Cevapla
  • ilker oynak 10 yıl önce Şikayet Et
    BİRAZ SAYGI. Allah [cc] Cübbeli hocadan razı olsun.Eleştiri yapmaktansa kitaplarını alıp okuyunda biraz bilgilenin.Ama bizim milletimiz herşeyi hocalardan daha iyi bildiği için gerek yok.Allah [cc] Ehli sünnet alimlerin sayısını arttırsın inşaALLAH.
    Cevapla
  • sedat özgen 10 yıl önce Şikayet Et
    Ercan Günerden. Allah mahmut efendiye tecelli etti demek müslümanlık mıdır? Alimlik midir bu? Sonra Rasulallah'ın mahmut efendiye tıpatıp benzediği rüyasını görmesi mi? Hangi müslüman alim imza günü yapmıştır acaba? Ebu Hanife? İmamı Şafii? Hangisi yapmış da bu kendini bilmez imza günü düzenliyor. Öyle sırça köşklerde oturarak, mercedeslere binerek, bir eli yağda bir eli balda alimlik olmaz.
    Cevapla
  • fatih çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    nazar etme ne olur çalış seninde olur. . Allah çalışana verir. Kim hocamızı geçmek isterse ; buyursun , çalışsın ve geçsin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu kendisini tehdit eden Gantz ve Eisenkot ile tartıştı
Kaza sonrası ABD'den son dakika İran ve Reisi açıklaması