Gerger’in 35. kitabı yayınlandı

Araştırmacı – Yazar Mehmet Emin Gerger’in 35. Kitabı; ''En Güzel Çocuk Masalları ve Şiirleri'' Kitabı yayınlandı.

Gerger’in 35. kitabı yayınlandı
Gerger’in 35. kitabı yayınlandı
GİRİŞ 09.04.2015 01:15 GÜNCELLEME 09.04.2015 01:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gerger Yayınlarından çıkan, ibretli, ders ve hikmetlerle dolu 48 sayfalık Kitapta Çocukların zevkle okuyacağı birbirinden ilginç 30 güzel Masal ve Şiir yer alıyor.

Gerger’in Kitabında yer alan Masal ve Şiirler şunlar:

''Adâletli Bir Pâdişah/ Yakalanmış Serçe/ Padişah ve Öğretmen../ Köylü Memiş / Akıllı Çocuk/ Paşa Oldun Fakat Adam Olmadın../  Tilki ile Karga/ Çiftçi’nin Son Tavsiyeleri../  Kurt ile Ayı / Tilki ile Horoz../ Besmele / Baba ile Çocuk/ Çocuklara../ Köylü ile Eşeği/  İyilik / Bir Serçenin Feryadı!./ Kurnaz Kedi/ İki Kız Kardeş/ Anneme/ Çocuklara.. / Kuzum/ Yaşamak Zevki/ Parmaklar/ Çömlekçi/ Baba ve Oğulları.. / Bizim Dünya / Kuşlara Acıyalım!. / Çiftçi/ Benim Kızım!/ Cenk Marşı .''

YORUMLAR 2
  • mehmet Seyitmahmutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Adıyamanlı Yazarımız Mehmet Emin Gerger'i bu güzel Kitabından dolayı tebrik ediyorum.. Böyle önemli Kitapları bütün Çocuklarımıza okutmalıyız!.. Araştırmacı-Yazarımız M.Emin Gerger'e ve Haber 7'ye teşekkür ediyorum..
    Cevapla
  • Muhammed Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Selamün Aleyküm.. Hayırlı olsun.. Sayın Yazarımız M.Emin GERGER'e Çocukları ve gençleri unutmadığı için teşekkür ediyorum.. Haber 7'ye de çok teşekkürler.. Okuyacağız!..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması