İranlı kompozitörün Atatürk marşı

İranlı kompozitör Samin Bahçeban'ın bestelediği "Yaşa" isimli özel marş, İstanbul - Şişli Rotary Kulübü tarafından özel bir gecede tanıtıldı.

İranlı kompozitörün Atatürk marşı
İranlı kompozitörün Atatürk marşı
GİRİŞ 12.11.2008 00:02 GÜNCELLEME 12.11.2008 00:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eseri bestekâr Samin Bahçeban'ın eşi Evlin Bahçeban ve oğulları seslendirdi. Şişli Rotary Kulübü, Gayrettepe'de bulunan Dedeman Otel'de Atatürk anısına özel bir program düzenledi. Program, Atatürk anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Programa; şeref konuğu olarak katılan Evlin Bahçeban, eşi Samin Bahçeban'ın Atatürk için besteleği "Yaşa" isimli marşı programa katılanlar için önce şiir olarak ardında da çocuklarıyla birlikte koro halinde seslendirdi.

Koroyu; Dr. Tufan Akçal, Dr. Yakup Kasımoğlu, Özay Günay, Kaveh Bahçeban, Ferheng Bahçeban ve Kemiz Bahçeban oluşturdu. Büyük bir coşkuyla eseri seslendiren Bahçeban ve ailesi programa katılanlar tarafından uzun süre alkışlandı.

CHA

YORUMLAR 1
  • Merve BÖLÜKBAŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık düşün yakamızdan!!!. Atatürk'ü sağlığında rahat bırakmadıkları gibi vefatından sonra da bırakmaya hiç niyetleri yok. Kan emici vampirler...... Bırakın atamızın ve milletimizin yakasını!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor