Ayşe Ören Japonya'yı fethetti

Michael Jackson Anıt Tasarım Yarışması birincisi Ayşe Ören on bin kişinin katılması beklenen Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Dünya Konferansı Japonya Osaka Ticaret Fuarı’na katıldı

Ayşe Ören Japonya'yı fethetti
Ayşe Ören Japonya'yı fethetti
GİRİŞ 10.11.2010 17:18 GÜNCELLEME 10.11.2010 17:18

Dünya birincisi Türk Tasarımcı Ayşe Ören; Junior Chamber International (JCI)’ın bu yıl 2-7 Kasım 2010 tarihleri arasında Japonya’nın Osaka kentinde gerçekleştirdiği Dünya Konferansı Fuarı’na katıldı. Fuar katılımcılarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Ören Japonya’yı fethetti. Geçen yıl Los Angeles’te düzenlenen Michael Jackson Anıt Tasarım Yarışması’nın uluslar arası birincisi Ören, JCI’ın Dünya Konferansı’na bu yıl 10 bine yakın üye ve konuğun katıldığını vurgulayarak “Tasarımlarıma çok yoğun bir ilgi gösterildi. 115 ülkeden Osaka’da buluşan katılımcılarla, tasarım ve projelerimi paylaştığım için çok mutluyum” dedi.

Yenilikçi ve kimliği olan kavramsal mağazalar, loungelar, butik konseptler, yaşam mekanlarını yeniden yorumlayan ve projeler üreten Ayşe Ören, Osaka Ticaret Fuar’ına Paradox adlı tasarımıyla yer aldığını belirtti.

Paradox: Tasarımın heykelsi ve sanatsal tarafını vurgulayan bir orta sehpadır. Paradox’un tasarımı da bir bütün olarak düşünülmüş, cam ve metal birbirine birleştirilmiş böylece camın hareketi engellenmiş formu fonksiyonla birleştirilmiştir. Cam ve paslanmaz bir birinin içinden geçirilerek tasarımda bütünlük sağlanmıştır. Böylece hem duygunun ifadesini güçlendirmiş hem de fonksiyon olarak camın hareketi önlenmişti.

JCI Dünya Konferansı Ticaret Fuarı’na katılırken Business Networking Akademi® kurucusu Ertuğrul Belen’den, fuara hazırlık ve networking stratejileri aldığını belirten tasarımcı Ayşe Ören, Belmo ve PrimeClass’a da destekleri için teşekkür ettiğini söyledi.

Haber7.com-bülten

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi