3. çocuğa bedava doğum imkanı

İSMEK'in, geleneksel olarak her yıl düzenlediği sergilerin 16.'sı Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi'nde bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar'da Via Hospital 3. çocuğunu doğuracak annelere bedava doğum imkanı sunuyor.

3. çocuğa  bedava doğum imkanı
3. çocuğa bedava doğum imkanı
GİRİŞ 08.06.2013 15:55 GÜNCELLEME 08.06.2013 16:22

Tüm branşlara ait stantlarda, İSMEK kursiyerlerinin bir yıl boyunca öğrendikleri sayesinde ürettikleri el emeği göz nuru ürünler, 22 Hazirana kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Sergide aynı zamanda Via Hospital Group tarafından açılacak stantta hediye çekleri ve bedava doğum kampanyası hakkında bilgiler verilecek...

Via Hospital Group tarafından açılacak stantta uzman diyetisyenlerle ücretsiz vücut analiz ölçümü yapılacak, %50 indirimli digital mamografi, bölgesel zayıflama, lazer epilasyon, cilt bakımı, ameliyatsız yüz germe ve saç analiz hediye çekleri de dağıtılacak.

BEDAVA DOĞUM KAMPANYASI

Via Hospital Group'un üçüncü çocuğunu doğuracak tüm anne adayları için doğum masraflarının karşılanacağı kampanya ile ilgili de Başhekim Op.Dr.Serpil Özen tarafından açıklamalar yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ'ın katılımlarıyla gerçekleşecek açılışla bir hafta sürecek fuar kapılarını ziyaretçilere açıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF bunu da yaptı! Kadın hakeme büyük saygısızlık
 Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya saldırı anı ortaya çıktı...