Hazreti Mevlana Coşkusu Türkiye Turnesi'nde

Medya Sponsorluğunu Haber7.com'un yaptığı; 'Hazreti Mevlana'yı anma ve hoşgörü' programı' Aralık ayın da Türkiye'yi dolaşıyor.

Hazreti Mevlana Coşkusu Türkiye Turnesi'nde
Hazreti Mevlana Coşkusu Türkiye Turnesi'nde
GİRİŞ 12.11.2012 13:48 GÜNCELLEME 12.11.2012 15:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsabet Organizasyon tarafından organize edilen 'Hazreti Mevlana'yı anma ve hoşgörü' programları Türkiye turnesiyle onbinlerle buluşacak.

Medya Sponsorluğunu Haber7.com'un üstlendiği ve 01-31 Aralık 2012 tarihleri arasında sahne alacak özel program kapsamında; Tasavvuf Sanatçısı Saffet Yıldız konseri, tasavvuf sanatçısı Murat Anlar Konseri, Ezgi Müziği Sanatçısı Umut Mürare Konseri, İsa Efe'den Hazreti Mevlana Şiirlerinden oluşan şiir dinletisi, Radyo Programcısı Özgür Özkök'ün sahne sunumu ve anlatıları, ney dinletisi, sema gösterisi ve sinevizyon Gösterisi yer alacak.

Belediyeler, siyasi partiler, okullar, dernekler ve firmaların talebi doğrultusunda turne günlerini doldurmaya başladıklarını belirten projenin sanat yönetmeni ve İsabet Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı İsa Efe; ' Amacımız, Hazreti Mevlana'nın öğretilerini yaşamak ve paylaşmak. Her yıl Türkiye genelinde 7-17 Aralık tarihleri arası Hazreti Mevlana'yı anma ve Şeb-i Aruz etkinlikleri kutlanıyor. Biz, bu sene Hoşgörü üstadı Hazreti Mevlana'yı Aralık ayı boyunca anmak için yollara düşüyoruz. Projemiz şimdiden büyük ilgi gördü. 'Ne olursan ol gel' diyerek sevgiye, merhamete ve kardeşliğe kucağını açan Hazreti Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin anlayışını bir nebze olsun yüreklere nakşetmek adına katkımız olursa ne mutlu bize' dedi.

Konuyla ilgili detaylı bilgiye www.isabetorganizasyon.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Organizasyon afişi:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • FATİH TEKİN 11 yıl önce Şikayet Et
    sizin olsun. yanından bile geçmem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar