Cumhuriyet yazarının Tokyo sevinci

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat sosyal medyada paylaştığı tweetle büyük tepki topladı.

Cumhuriyet yazarının Tokyo sevinci
Cumhuriyet yazarının Tokyo sevinci
GİRİŞ 08.09.2013 11:17 GÜNCELLEME 08.09.2013 12:00
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

2020 Olimpiyatları'nı finalde Tokyo'ya kaptıran Türkiye'de büyük üzüntü yaşanırken bir kesimin de sevinç çığlıkları atması gözlerden kaçmadı.

Olimpiyatları milli bir hadise olmaktan çok hükümet karşıtlığına çevirenlerin başında Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat yer aldı.

"KURTULUŞA AZ KALDI"

Olimpiyat'ı kaybetmenin hükümeti de düşüreceğine inanan yazarın attığı bu tweetle hem dalga geçildi hem de tepki gösterildi.


YORUMLAR 119
  • Gürsada 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE GEZİNİN ARKASINDAKİ ÜLKE DÜŞMANLARI. "Bir şeyi var etmek, bütün diğer varlık şartlarının bir araya gelmesiyle mümkündür. Onun için zordur. Onun için var etmek şeytanın harcı değildir. Fakat bir şeyi yok etmek tek bir şartın yerine gelmemesiyle meydana gelebilir. Bundan dolayı yok etmek var etmekten kolaydır. Yıkmak yapmaktan kolaydır. Bozmak, onarmaktan kolaydır. Güzel bir binâ, taşın, toprağın, kumun, çakılın, demirin, suyun, çimentonun, mîmarın, mühendisin, ustanın, işçinin... vs. bütün şartların bir araya gelmesiyle meydana gelir. Fakat aynı binâyı yıkmak ve bozmak, yapmak ile kıyaslanamayacak kadar kolaydır! Bütün şartların bir araya gelmesiyle yüz günde yapılamayan bir binâyı, bir kibrit çöpü ile bir saniyede yakıp yıkabilirsiniz!" Said Nursi. Ne güzel özetlemiş olayı. Şimdi muhalefet bu olimpiyatları Türkiye'ye getirmek için ne yapmış.? Hiç bir şey. Ama Japon Kralı onların alınlarından öpüyor. acaba niye?
    Cevapla
  • kemal özyurt 10 yıl önce Şikayet Et
    ifadeye bakamısınız . tokyo kazandı tayyip kaybetti !!!!!!!!!!!!!!! ---------kırıkkanat-------------- hiç bir şey bu çıkışı durduramaz dese bence daha aklıllı olurdu çünkü bu can bu bedende olduğu müddetçe tayyipten başkasına oy yok başka lider yok -----------kırıkkanat--------- bunu aklından çıkarta maaalesef senin gibi düşünen çok fazla yok olamayacakta zaten
    Cevapla
  • selamet 10 yıl önce Şikayet Et
    Ders çıkaracaklar vardır umarım. Böyle bir bakış açısıyla aynı kulvarda ve paralel siyaset izleyen ve kendilerini millet memleket sevdalsı gibi piyasaya pazarlayan milliyetçiler düşünsün. Kimlerle kolkolasınız iyi bakın.
    Cevapla
  • Fehmi DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın YOTUMCULAR.. Hiç canınızı sıkmayınız. Minenin ikinci yüzü çıktığına sevininiz. Hiç değilse Türk düşmanlığı oldu ortaya çıkmıştır. İşte ben bunu bilmiyordum. Kendini açıkladığı için memnun kaldım diyebilirim.
    Cevapla
  • Paşalı 10 yıl önce Şikayet Et
    Hain. Mesele olimpiyatları kaybetmiş olmamız değildir yeğen, mesele bu VATAN 'da yaşayıpta kaybetmemize sevinen vatan hainlerinin tutumlarıdır. Bu olaylar açıkça gösterdi ki, memleket batsın önemli değil yeter ki Tayyip gitsin, iç savaş çıksın önemli değil yeter ki Tayyip gitsin, darbe olsun önemli değil yeter ki Tayyip gitsin. Artık bu hastalıklı kafalara ne anlatırsan anlat, ne söylersen söyle, kendi gözleriyle görseler dahi inanmayacak kadar kin ve nefret gözlerini kör etmiş. Bütün bu olanların ardından kesin olan bir şey var ki, bunların tek derdi İSLAM. Ama merak etmeyin, Cenab-ı ALLAH nurunu her zaman tamamlayacaktır. Rabbim artık bunları perişan ve helak etsin, amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda