Nagehan Alçı: Gezi olayları bir Alevi ayaklanmasıdır

Nagehan Alçı CNN Türk'te yayınlanan 'Dört Bir Taraf' programında Gezi parkı olayları ile ilgili konuştu.

GİRİŞ 29.11.2013 10:00 GÜNCELLEME 29.11.2013 11:13
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Altan Öymen, Nazlı Ilıcak, Kadri Gürsel ve Nagehan Alçı, "Dört Bir Taraf" programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tartışma sırasında konu Gezi Parkı olaylarına gelince Nagehan Alçı, Gezi Parkı olayları hakkında "Gezi protestosu bir Alevi ayaklanmasıdır" dedi.

YORUMLAR 31
  • KARADENIZ KARASIN 10 yıl önce Şikayet Et
    Gezi olaylarına at gözlüğüyle bakanlar. Neyin muhabbeti bu ? Gezi olayları tamamıyla CHP'nin idaresinde olmuştur.
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    @ Halit00 Velet . varsa devran içinde devran bu devranın devranıyız biz o canlar ki cananından taşra düşmüştür cananıyız biz gönül mahzun ay karanlık yıldızlar gözden nihan olsa da arşı ferşi ışıktan titretecek bir aydınlık imkanıyız biz Alevi yolu çelişkiler yolu değil aksine aydınlığı İnsanı Kamil olmanın yoludur.
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    @ Tebbet Suresi muatapları - Naletli Kavim.... Ümeyyenin torunları... Dünya aslında sizin Nefretlerinizle daha kirli. İşte İslam dünyasının Portresi sizin felsefeniz...
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Hz.Muhammed harici HİÇ BİR ŞAHIS değil, Kur'an -ı KERİM 'dir KAYNAK. Hepside elbette DEĞERLİ İNSANLARDIR.Başımızın TACIDIRLAR. Hz.Ebu SÜFYAN 'da (r.a). Hz.MUAVİYE 'de (r.a). Hz.Ali 'de (r.a). . ama onları o MAKAMA çıkaran(ALLAH 'ın izni ile tabii) Hz.Muhammed (s.a.v) ve Hz.Kur'an dır. Sen ALLAH 'ı(c.c), Resulünü (s.a.v), Kitabını (Kur'an), atlar, Hayatı CAMİDE, ORUÇTA CİHAD meydanında GEÇEN Hz.ALİ 'yi (r.a) GERÇEK kişiliğinden ayırıp MODİFİYE EDEREK -Hristiyanların Hz.İSA (a.s) yaptığı gibi- kafana göre bir PUTA çevirirsen (MUHTEREM evlatlarını ve TORUNLARINI da+tabi), ÖYLE SAPLANDIĞIN BATAKLIKDA debelenir durursun.SAHABELERE söver,AYETLE TEMİZ ve CENNETLİK oldukları KESİN olarak bildirilmiş insanlara KÜFÜR ve HAKARET ederek,DİNİN KESİN NASLARINI REDDEDEREK(NAMAZ,ORUÇ,GUSÜL gibi) KAFİR olursun da KENDİNİ en öz, HAKİKİ, müslüman sanırsın. Bazıları gibi 4lükler sayıklayıp, haklı çıkmaya çalışırsın. YORUM YORUM gezer kinini dökersin.. [bunlar sayılan tarzda davrananlara yönelikdir.BÖYLE OLMAYAN "ASIL ALEVİ" diyebileceğimiz kardeşler elbette HARİÇTİR, ALINMASINLAR.]
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Mıstafa kemal?.......ebu süfyan dedinde ?.... O sizin tarafda değilmiydi?..:):):):):)..namaz kılarak Boşuna yatıp kalkıyorlar? oruç tutan müslümanlara boşuna aç kalıyorlar diyen o değilmiydi?..he?..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…