Yiğit Bulut: Halk Bankası İsrail'i rahatsız etti

Başbakan Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut son yapılan operasyonlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yiğit Bulut: Halk Bankası İsrail'i rahatsız etti
Yiğit Bulut: Halk Bankası İsrail'i rahatsız etti
GİRİŞ 18.12.2013 14:01 GÜNCELLEME 18.12.2013 16:21
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Türkiye düne ülkeyi derinden sarsan bir şokla uyandı. "Büyük Rüşvet" adıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı şafak operasyonuyla İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile işadamı Ali Ağaoğlu'nun da aralarında bulunduğu 84 kişi gözaltına alındı.

Dış basında da geniş yankı bulan operasyonla ilgili farklı isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başbakan Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut da TRT Haber ekranlarında konuk olduğu programda yolsuzluk operasyonunu değerlendirdi.

İşte Yiğit Bulut'un açıklamalarından satırbaşları;

"YOLSUZLUK VARSA EN AĞIR CEZA VERİLSİN"

Eğer yolsuzluk yapan sol elimse sol elim kesilsin. Sağ elimse sağ elim kesilsin. İşlenen suç insan onuruna, insan haklarına, anayasaya uygun şekilde ispat edilmek zorundadır. Türkiye'de finansal Ergenekon'un en çok rahatsız olduğu organların başında kamu bankaları gelir. Çünkü kamu bankaları onların rahatça at oynatmalarını engelliyor. Yolsuzluk varsa en ağır ceza verilsin. Kim olursa olsun.

İSRAİL VE BARONLARI RAHATSIZ ETTİLER

Ama bir kamu bankası duruşuyla Almanya'yı, İsrail'i küresel baronları rahatsız ediyorsa ve Halkbank markası böyle bir opersyona karışıyorsa ciddi soru işaretleri ortaya çıkar. Sadece Türkiye Cumhuriyet'i olarak bakmamak lazım. 1699'da Osmanlı'ya boyunduğu taktılar bütün İslam coğrafyasının kanını emdiler. Maddi manevi sömürdüler, tecavüz ettiler.

"IMF BOYUNDURUĞUNA VERMEK İSTİYORLAR"

Batı'nın Doğu'ya hakimiyeti başladı. Bu hakimiyet 309 yıl sürdü. 1699'dan 2008'e kadar. IMF anlaşmasını yırtıp attığımız güne kadar. Bugün yine Türkiye'de fetretle, kardeş kavgasıyla IMF boyunduğuna vermek istiyorlar.

YORUMLAR 39
  • M.Fevzullah APAYDIN 10 yıl önce Şikayet Et
    AYIKMAK LAZIM ???????. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.Her kim,Ülkemize,Başbakanımıza,Hükümetimize tuzak kuruyorsa,ALLAH[cc]ın tuzağına düşsün İNŞALLAH.Başbakanımızı ALLAH[cc] rızası için seviyor,dua ediyoruz.ALLAH[cc] yardımcısı olsun,ömrüne ömür katsın.Bütün ümmetin ,mazlumun,ğaribanın,umudu olmuş bir insana saldıran,tuzak kuran herkesi ALLAH a havale ediyorum.ALLAH[cc]ın laneti üzerlerine olsun,iplikleri pazara çıksın İNŞALLAH.Sadece ALLAH[cc] rızası için ömrümün kalan kısmını Başbakanımıza bağışlıyorum.
    Cevapla
  • Ayasofya Açılmalı 10 yıl önce Şikayet Et
    yigit reis. biz biliyoruz olayin arkasinda israil ve abd var.abd aciklama yapmis,gezideki gibi üst perdeden konusmus emir falan vermis kendince yine :) suanda ellerinden gelse darbe yaparlar neden cünkü türkiye ellerinden cikiyor, cinle füze anlasmasi yaptik böyle delirdiler.evet bütün bunlarin olacagi "1 muniute!" günü belliydi.olayi yapan savci teröristir üc bes polisi salmis milletin üstüne.görevden alinip hapse atilmasi lazim.fetullah türkiye icin calissaydi cia onu orada yasadigi evle birlikte havaya ucururdu.neyse benim bildigim ama milletin bilmedigi gercek ortaya cikti, fetullah gülen bir masondur ve yahudilerin dünya egemenligi icin calisir.
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    halkbankası israile batıyorsa. zaman gazetesinede israile taşeronorluk yapmak mı düşüyor? düşülen durum vahimdir.. Ben Mehdi a.s ın ordusu hazırlanıyor diye bir inanca sahibim ve bu aşamada içimizdeki münafıklar temizleniyor diyorum.. bu kadar basit düşünüyorum..
    Cevapla
  • ismail uzun 10 yıl önce Şikayet Et
    sen bizi iyice saf sandın . önceden sana inanıyorduk izliyorduk,gözümüzün içine baka baka bizi kekleme,bal gibide yemişler işte,oporasyonu başlatan savcıyı görevden almaları suçlu olduklarını gösterir,
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. ihanet öylesine büyük öylesine büyükki rabim yardımcımız olsuncıkacak söz mermiden keskin rabbim ümmeti muhammed yar yardımcısı olur ins
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti!
Sinvar'ın teklifi İsrail'in sinirlerini bozdu!