Sami Selçuk'tan STV'de Şimon Peres'e övgü

Eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk'tan şok sözler... Samanyolu Haber Ankara temsilcisi Abdullah Abdülkadiroğlu'na konuk olan Selçuk, İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres'e methiyeler dizerken Erdoğan'ın eleştirdi.

GİRİŞ 17.04.2014 17:34 GÜNCELLEME 18.04.2014 17:51
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

Sami Selçuk, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta Şimon Peres'e yönelik "one minute" çıkışını küçümsedi. Peres'e öven Selçuk, Başbakan'ın tüm dünya Müslümanları tarafından büyük övgüyle karşılanan bu hareketini tasvip etmediğini söyledi.

Şimon Peres'e övgüler düzen ve Başbakan'ı küçümseyen Selçuk sözlerini şöyle sürdürdü: "Erdoğan o konuşmayı niçin yaptığını biliyorum. Karşısındaki adam çok dolu bir adam. Onunla başa çıkamadığı için one minute deyip hırçınlaştı.

Şimon Peres çok deneyimli, kültürlü bir adam. Usta, kibar bir adam. Başbakan ona karşı direnemediği için böyle bir hamle yaptı"

 

YORUMLAR 159
  • Alper Tunç 8 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk ve Müslüman katili israili cemaat niye savunuyor bu kadar? Demek ki kişi sevdigi ile beraberdir.
    Cevapla
  • Mahmut Fidan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hizmet Hareketi. Cemaat dediğiniz zaman islami toplulukları çağrıştırıyor.Halbuki bu hareketin mensupları kendilerini cemaat değil Hizmet Hareketi olarak tanımlıyorlar.Bende bir adım ileri gidip (siyonizme) Hizmet Hareketi adını koydum.
    Cevapla
  • uso uso 9 yıl önce Şikayet Et
    K..MURAT maksadın ne?. 1) Ortadoğu diktatör yönetimlerinin farkındayız, nasıl zulmettiklerini bilmemek mümkün değil. 2) "Peygamberimizin atası hz İbrahim'de israiloğludur." bunu biliyoruz da, Siyonist muhabbeti yapılırken senin derdin ne? 3) Birileri "güneydeki sevdiğim ülke, başarılı-tecrübeli-entellektüel politikacı" derken; ne demek istiyorlar acaba? 4) İsraildeki önde gelen siyasetçiler geçmişte, orduda görev almışlardır. Yani hepsi çocuk katilidir, işgalci devletin elemanlarıdır...Bilmiyorsan öğren! 5) Gelelim ortadoğu diktatörlerinin sevmediği kişiye: Şu ara, başına çorap örülmesi düşünülen ama halkının desteği ile yakında Devlet Başkanı olacak olandır... Diktatörlere karşı ortadoğudaki kitleler de onu seviyor, bilmem biliyormusun?
    Cevapla
  • K..MURAT 9 yıl önce Şikayet Et
    israil düşmanlığı. ortadoğu diktatör yönetimleri tarafından daima bir hedef saptırma aracı olarak kullanılarak koltuklarının tartışılmamasının sigortası sayılmıştır. bu numara en az 1000 yıldır samimi müslümanlarca yutulmuştur. devam da edilecektir. peygamberimiz atası hz ibrahimde israiloğludur..
    Cevapla
  • K..MURAT 9 yıl önce Şikayet Et
    israiloğulları... müslümanların müslümanlara yaptığı zulümü yahudiler binde birini yapmamıştır. suriyede milleti birbirine kırdıran kim bakın vb vb o topraklar hz süleyman musadan beri israiloğullarınındır bilginize...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!