"Türkiye'de Yatay, Dikey ve Paralel medya var"

Özgür-Der Üniversite gençliğinin düzenlediği ''Medya'' konulu panele konuşmacı olarak katılan Haber10 Ankara Temsilcisi Aslan Değirmenci ilginç benzetmelerde bulundu.

"Türkiye'de Yatay, Dikey ve Paralel medya var"
"Türkiye'de Yatay, Dikey ve Paralel medya var"
GİRİŞ 10.05.2014 15:57 GÜNCELLEME 10.05.2014 15:57

Gazeteci Aslan Değirmenci, Ortadoğu'da yaşananlara dikkat çekerek, "Anadolu Ajansı Ortadoğu'da değişime gidip yeni ofisler kurup profesyonel çalışmalar yürütünce coğrafyada dengeler bozuldu. Dezenformasyon ile İslam coğrafyasındaki medyayı zehirleyen mühendislik eseri haberler ile halkı uyutan küresel ajansların operasyonel haberleri çöktü'' dedi.

"BİR YAPRAK KIMILDASA HABERİMİZ OLUYOR"

Değirmenci, ''Bölgeye hakim olan Anadolu Ajansı'nın tüm İslam coğrafyasına doğru ve hızlı haberler ulaştırmasıyla uyanışa geçen halklar, diktatöre ve ırkçı emperyalizme direnmeye başladı. AA tüm bölgeye servis ettiği haberler ile bir farkındalık oluşturdu. Enformasyon gücü ile dezenformasyonu ezdi geçti. Bugün AA sayesinde Suriye, Mısır ve Filistin'de bir yaprak kımıldasa haberimiz olur hale geldi. Bu diktatörler ve siyaonistleri rahatsız etti. İçerdeki uzantıları AA'yı hedef almaya başladı. Demek ki ajans doğru yolda'' dedi.

"TÜRKİYE'DE YATAY, DİKEY VE PARALEL MEDYAMIZ VAR"

Değirmenci, 28 şubat döneminde Apoletli medya ile Batı Çalışma Grubu ortak operasyon yaptığını ifade etti.

Değirmenci, şunları söyledi:

''Bugün paralel medya ortaya çıktı . Neoconlarla kolkola girip Yeni Türkiye ve Büyük Türkiye idealini hedef alıyorlar. Derin yapılarla birlikte hareket ederek ülkede operasyon yapıyorlar. Bu yapılar Gladio'nun medya ayağına hiç dokunulmadığını gösteriyor. Oslo, 7 şubat Gezi olayları, 17 Aralık küresel operasyonu ve Tırların durdurulmasında her şeyi görüyoruz. Türkiye'de Yatay, Dikey ve Parelel medyamız var . Yatay yan gelip yatan, Dikey gördüğünü olduğu gibi yazan dik duran, Parelel ise neoconlar ile ülkede operasyon çeken medyadır."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!