PKK terörü sorulunca Kürkçü'nün yüzü kızardı

HDP'li vekil Ertuğrul Kürkçü, canlı yayına bağlandığı BBC'de, PKK terörü ile ilgili sorulan sorular yüzünden oldukça zor anlar yaşadı.

PKK terörü sorulunca Kürkçü'nün yüzü kızardı
PKK terörü sorulunca Kürkçü'nün yüzü kızardı
GİRİŞ 06.08.2015 18:37 GÜNCELLEME 07.08.2015 10:54
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Asker, polis ve sivil olmak üzere her gün kalleşçe saldırılar düzenleyen PKK terör örgütü, HDP'li vekiller tarafından bütün çağrılara rağmen bir türlü kınanmadı ve HDP tarafından tepki görmedi.

"PKK'YI NEDEN KINAMIYORSUNUZ"

İngiliz BBC World'un spikeri Zeinab Badawi canlı yayında ağırladığı Ertuğrul Kürkçü'ye,"Hemen her gün terör eylemlerine imza atan ve 23 askeri şehit eden PKK'yı neden kınamadıklarını" sordu.

YÜZÜ KIZARDI, TER DÖKTÜ

Bunun üzerine Ertuğrul Kürkçü, barış sürecinin sekteye uğradığını ve bir an önce devam etmesi gerektiğine yönelik bir açıklama yaptı. Sorusuna cevap alamayan muhabir ısrarla "PKK'yı kınamayacak mısınız" dese de Ertuğrul Kürkçü oralı olmadı. Kürkçü'nün kaçamak cevaplarına dikkat çeken BBC spikeri bunun üzerine "Barış istiyoruz diyorsunuz ama PKK saldırılarını kınamıyorsunuz. Bu şekilde barış mümkün mü" dedi. Ertuğrul Kürkçü, BBC spikerinin zor soruları karşısında kızardı, adeta ter döktü.

YORUMLAR 67
  • pkk 8 yıl önce Şikayet Et
    spiker yanlış sormuş pkk ya nasıl daha çok destek vereceksiniz diye sormalıydı
    Cevapla
  • kahrolsun pkk 8 yıl önce Şikayet Et
    abd ab israil pkk daeş pyd hdp chp.kanald cnntürk ntv star tv8 habertük kanaltürk bugüntv shaber stv kanalları ve posta hürriyet bugün zaman habertürk millet korkusuz birgün cumhuriyet radikal vb gazeteler
    Cevapla
  • medre 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz gençler, 70 li yılları pek bilmediğiniz için bu adamı tanımıyor olabilirsiniz. Aşağıdaki satırlar E.K. geçmişte kim olduğunu VİKİPEDİ satırlarından öğrenebilirsiniz. Okuyun ki değişen bir şey var mı görün. 68 kuşağının önemli isimlerinden olan Kürkçü, 18 Ekim 1970'de Türkiye Devrimci Gençlik Dernekleri Federasyonu (DEV – GENÇ) Genel Başkanlığı'na seçildi. Mahir Çayan ve arkadaşlarının öldürüldüğü Kızıldere olayından sağ kurtulan tek kişi oldu.
    Cevapla
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda kızaracak yüz mü var
    Cevapla
  • ALKIM 8 yıl önce Şikayet Et
    Ağızları barış diyor her tarafları terör kokuyor.ALLAH hidayet versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."