Gülse Birsel son noktayı koydu! Jet Sosyete dizisi bitiyor mu?

Star TV ekranlarının yeni yayın hayatına başlayan dizisi Jet Sosyete, reytinglerde zirveye yerleştiği ilk bölümünün hemen ardından ikinci bölümde izlenme oranlarında düşüş yaşamasıyla birlikte dizinin final yapacağı söylentileri yayıldı. Ancak Jet Sosyete dizisinin senaristi ve baş rol oyuncusu Gülse Birsel tüm bu söylentilere açıklık getirerek son noktayı koydu.

Gülse Birsel son noktayı koydu! Jet Sosyete dizisi bitiyor mu?
Gülse Birsel son noktayı koydu! Jet Sosyete dizisi bitiyor mu?
GİRİŞ 28.03.2018 15:13 GÜNCELLEME 28.03.2018 15:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 18 Şubat Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına geçen Jet Sosyete, reyting sıralamasında Çocuklar Duymasın dizisini geçerek kendini zirveye taşımıştı. Ancak Gülse Birsel imzasıyla iddialı bir giriş yapan Jet Sosyete dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan ikinci bölümüyle izlenme oranlarında ciddi derecede düşüş yaşanması ve bu nedenle büyük umutlarla başlanan dizide istenilen reytingi yakalayamadığından ötürü Jet Sosyete final yapacak iddiaları tüm hızıyla yayıldı. Profesyonel oyuncu kadrosuyla ekranlara taşınan Jet Sosyete dizisinin senaristi ve baş rol oyuncusu Gülse Birsel, sosyal medya hesabı Instagram aracılığıyla, diziye ve kendisine ilişkin ortaya atılan tüm iddialara mizah üslubu eşliğinde son noktayı koydu. ''Tövbe, daha yeni başladık ayol.'' şeklinde güldüren kişiliğiyle Jet Sosyete dizisinin final yapma kararı aldığı söylentilerinin yalandan ibaret olduğunu özellikle vurguladı. İşte, Gülse Birsel'in gerçekleştirdiği o açıklamalar...

İŞTE, GÜLSE BİRSEL'DEN JET SOSYETE AÇIKLAMASI...

 

 

Ay magazin var koşun!!!!

Bakıyorum herkes instagram’da kendi hakkında çıkan dedikodulara cevap veriyor. Benim takipçilerimin neyi eksik? Televizyon işi başlayınca dedikodu, rivayet, palavra haber bereketlenir. Bunlara açıklık getirerek dev bir gazetecilik olayına imza atayım mı?

Jet Sosyete bitiyor mu?

Tövbe! Daha yeni başladık ayol. Güzel de gidiyoruz. Eksik gedik hissettikçe yolda tamamlıyoruz. Reytingimiz de keyif verici. Birinci bölüm ab grubunda birinci, ikinci bölüm ikinci oldu.Mutluyuz. Bu neyin telaşı tatlılar?

jet

Gülse Yunanistan’a mı taşınıyor?!

En neşelisi bu. Komşu’da bir yazlık ev aldık, güle güle oturalım, mersi. Bu aralar Avrupa bize çok aşık olduğu için 10-15 gün veriyor vizeleri. Ama ev alınca bir oturma kartı almaya hak kazanıyor ve istediğiniz Avrupa ülkesine Şengen’siz seyahat edebiliyorsunuz. O karttan da aldık, oh iyi ettik, madem hakkımız. Her seyahatte Şengen çilesi bitti. Yoksa takdir edersiniz ki minicik Yunanistan’daki minicik sayfiye evinde inzivaya çekilme planım yok.

Dizideki Gizem gerçek hayattaki bir ünlünün karikatürü mü?

Değil güzel kardeşim, değil! Her dizide bunu yapmayın, adı geçen insanlara çok ayıp oluyor. Hiçbir şarkıcı, sunucu, eski manken değil Gizem. Senaryo belgesel değil hayalgücüdür. Gizem benim hayalimdeki bir insan.

jet

Burnunu yaptırdı ama gizliyor mu?

Burnum bütün haşmetiyle duruyor. Hatta burnumda eksilme yok, ekleme var! Geçici dolgularla kemiğin üstü ve altı doldurulunca kemer daha az görünür oldu. Müdahale var, ameliyat yok. Neler anlattırıyorsunuz bana yahu.

Aslında bir senaryo ekibi var, ama açıklamıyor, hatta onlara gizlilik sözleşmesi imzalatmış mı?

Ekip olsa da çalışsak. Tek tabanca yazıyorum, ekiple nasıl çalışılır bilmiyorum. Keşke bilsem, üzerimden yük kalkardı belki.

Oh bugünkü dedikodu dozumuzu da aldık, acık ferahladık mı?

O zaman ben çalışmaya devam...

je

YORUMLAR 9
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi bir dizi. Gülse Birsel yola devam. Harikasınız
    Cevapla
  • Ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    HAYIR süper bir dizi aile le izlene bilinir otel odasindan yada sacma sapan dramatik birsey degil kafayi dinletecek bir dizi beyinim dinleniyor lütfen kalkmasin
    Cevapla
  • Ünal 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Avrupa yakası talan dunya dakı komedyenlıgı almıyorum cok sıkıcısınız yapmacıksınız bu kadro cacık k bakmayın bu g ordumuz karakterler ileri gitmez hep aynı katektetler nerde atademırel ustad nerde beyaz nerde eskı oyuncular oh tadı yok kısa surede bu dizi proje iptal olur
    Cevapla
  • Ftr 6 yıl önce Şikayet Et
    Para için yapılmış sanattan uzak Avrupa Yakası uzantısı bir saçma şey. Papaz her zaman pilav yemez. Lafa geldimi Birsel Hanım mangalda kül bırakmıyor sanat ve yenilik adına.
    Cevapla
  • jet sosyete 6 yıl önce Şikayet Et
    harika mukemmelsiniz böyle devam edin sizleri seviyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor