Savaşçı 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölüm detayları!

Savaşçı 45.bölümü ile Fox TV'de ekrana geldi. Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Kağan'ın kumandasındaki Kılıç Timi, Çeto ve adamlarını ortadan tamamen kaldırabilmek adına operasyon gerçekleştirdi. Öte yandan hiçbir şekilde haber alınamayan Seyfi ve Esra'nın akıbeti belli oldu. Peki, Savaşçı 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölüm detayları!
Savaşçı 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölüm detayları!
GİRİŞ 21.05.2018 11:20 GÜNCELLEME 21.05.2018 11:23

20 Mayıs Pazar 2018 tarihinde Fox TV ekranlarında Savaşçı 45.bölümü yayınlandı. Tansiyon seviyesini yükselten gelişmelerin hakim olduğu Savaşçı 45.son bölümde; Seyfi ve Esra'dan haber alınamaması üzerine tehlikede olabilecekleri şüphesiyle Kılıç Timi harekete geçti. Bununla birlikte Çeto ve adamlarının Kılıç Timi'ni yok etmek hedefiyle gerçekleştirdiği alçak planı, çok adam kaybettikleri gerekçesiyle Roza tarafından kabul edilmedi. Roza'nın bu düşüncesinin akabinde Çeto, hain amacını uygulamak konusundaki kararlılığını sürdürerek bu kez Roza'yı saf dışı bırakmak için hamlede bulundu. Öte yandan Yüzbaşı Kağan kumandasındaki Kılıç Timi, Çeto ve adamlarını ortadan kaldırabilmek için karşı atağa kalkarak operasyon düzenlerken, nerede ve nasıl olduklarıyla ilgili Seyfi ve Esra'nın akıbeti belli oldu. Peki, olayların ardı arkasının kesilmediği Savaşçı son bölümün arkasından izleyici kitlesinin soluk soluğa takip ettiği Savaşçı 46.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

SAVAŞÇI 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 46.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fakat yayınlandığı takdirde haberimizin içeriğindeki yerini alacaktır.

SAVAŞÇI 45.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI

SAVAŞÇI 46.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 46.bölümüyle 27 Mayıs Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı son bölümde; Albay Kopuz, Seyfi’ye de Esra’ya da ulaşmaya çalışır ama bir sonuç alamaz. Seyfi’nin açığa çıkıp kızıyla tehdit edildiğinden şüphelenen Albay Kopuz’un telefonuna gelen bir ihbar mesajı kuşkuları daha da arttırır. Ancak bölgeden gelen yeni veriler, ihbar mesajını doğrular niteliktedir. Albay her ihtimale karşı Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır.

Çok adam kaybettikleri için Çeto’yu suçlayan Roza ise Çeto’nun Kılıç Timi’ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı onaylamaz. Ayrıca örgüt içindeki önemli bir gelişme ikili arasındaki gerilimi daha da yükseltir. Amacına ulaşmaya kararlı olan Çeto, Roza’yı saf dışı bırakmaya kalkar. Fakat Çeto’nun bu hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirir ve Kılıç Timi’nin eline büyük bir koz geçer.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı