Çukur 2.sezon bu akşam yayında! Çukur'da yepyeni bir dönem başlıyor...

Geçen sezonda heyecan ve gerilim yüklü sahnelere imza atan Çukur dizisinin yeni sezon başlama tarihi sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, yeni sezon tanıtım fragmanı izleyici kitlesiyle buluşan Çukur 2.sezon ne zaman başlıyor? İşte, damga vuran finalin ardından seyircisinin iple çektiği Çukur 2.sezon fragmanı - yayın tarihi!

GİRİŞ 17.09.2018 17:45 GÜNCELLEME 17.09.2018 17:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına girmesiyle birlikte büyük bir sükse yakalayan Çukur dizisi, yine tüm beklentileri karşılayarak görkemli bir sezon finali ile izleyici kitlesini ağırlamıştı. Ekran serüvenine kısa bir ara veren yeni sezonda da kaldığı yerden tüm hızıyla devam edecek olan proje için geniş yelpazedeki seyircisi tarafından ne zaman yayın hayatına başlayacağı her dönemde yoğun bir şekilde sorgulamalara alınan konular arasındaki yerini alıyor. Peki, ters köşe yapan ve çıtaları bir hayli yükselten sezon finalinin hemen akabinde heyecan içerisinde merak duyulan Çukur 2.sezon ne zaman başlıyor? İşte, yüksek izlenme oranlarına sahip ve ikonik hale gelen Çukur sembolünün yerini bambaşka bir sembolün aldığı Çukur 2.sezon fragmanı ve yayın tarihi...

Çukur 2.sezonla ilgili önemli tüyolar verildi! Çukur yeni sezon sürprizleri

 

ÇUKUR 2.SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? ÇUKUR 2.SEZON FRAGMANI VE YAYIN TARİHİ...

Geçtiğimiz sezon ciddi reyting oranlarıyla zirvede başarısını konuşturan Çukur dizisi 2.sezonunda da ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Tansiyon seviyesinin tavan yaptığı sezon finalinin ardından baş rollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Koçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Ercan Kesal ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin üstlendiği Çukur yeni sezonunun Eylül ayında Show TV’de yayın hayatına başlayacağının duyurusu gerçekleştirildi. Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu ve senaryosunu da Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur 2.sezonun tarih olarak ne zaman başlayacağı da yapımcı kanadından kesin olarak açıklanarak Çukur yeni sezon yayın tarihi 17 Eylül 2018 olarak belirlendi.

ÇUKUR

ÇUKUR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş bir izleyici kitlesinin gönüllerinde taht kuran dizi Çukur dizisindeki Çukur semti, İstanbul'da sadece bir yerde değil birkaç yerde bulunuyor. Ancak en çok bilineni, Taksim Tarlabaşı'nın hemen aşağısında bulunan bir mahalledir. Fakat Çukur dizisinin çekimleri bahsedilen mahallede gerçekleşmiyor. Ağırlıklı olarak Çukur dizisinin çekimleri; Balat, Rumeli Kavağı ve Zekeriyaköy taraflarında yapılıyor.

ÇUKUR 2.SEZON FRAGMANI! ÇUKUR YENİ SEZON TANITIMI...

YORUMLAR 15
  • twice 5 yıl önce Şikayet Et
    vartolusuz hic olmuyor
    Cevapla
  • samettt 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi efso
    Cevapla
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Okulun ilk günü be 2.gün artist artist okula girecem
    Cevapla
  • Parviz 5 yıl önce Şikayet Et
    Her ikisi SUPER!
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    vartolu
    Cevapla
  • twice 5 yıl önce Şikayet Et
    bence de vartolu mukemmel...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!