Sen Anlat Karadeniz dizisinde yer alacak Kurtlar Vadisi oyuncusu kim?

ATV ekranlarında Karadeniz rüzgarları estiren proje Sen Anlat Karadeniz'in oyuncu kadrosuna Kurtlar Vadisi dizisinden usta bir oyuncunun transfer edildiği açıklandı. Peki, son 6 yılda en iyi çıkış yapan dizi olarak büyük bir başarı elde eden Sen Anlat Karadeniz dizisine hangi Kurtlar Vadisi oyuncusu dahil oldu?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde yer alacak Kurtlar Vadisi oyuncusu kim?
Sen Anlat Karadeniz dizisinde yer alacak Kurtlar Vadisi oyuncusu kim?
GİRİŞ 10.09.2018 22:50 GÜNCELLEME 10.09.2018 22:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında çarşamba akşamlarının en çok izlenen ve keyifle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, oyuncu kadrosunu zenginleştirerek yeni sezona güçlü bir hazırlık yapmaya başladı. Hem yönetmenliğinde hem de yapımcılığında Osman Sınav imzası taşıyan ve geçtiğimiz sezonun çok geniş çapta yankı uyandıran projelerinden Sen Anlat Karadeniz'in oyuncu kadrosuna, televizyon ekranlarının efsaneleşmiş dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin usta bir oyuncusunun transfer edildiği duyuruldu. Milyonlarca seyirci ekran başına kilitleyen, etkileyici senaryosu ve sağlam oyuncu kadrosuyla ATV ekranlarının olmazsa olmaz dizileri arasına taşınan Sen Anlat Karadeniz yeni sezonuna Kurtlar Vadisi dizisinden Erdal Cindoruk dahil oldu. İşte, Sen Anlat Karadeniz'e renk katmaya ve farklı bir soluk getirmeye gelecek Kurtlar Vadisi eski oyuncusu Erdal Cindoruk hakkında bilinmeyenler...

Kurtlar Vadisi'nin efsanesi Necati Şaşmaz hangi yeni rolü canlandıracak?

 

 

ERDAL CİNDORUK KİMDİR? HAYATI...

Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alacak Erdal Cindoruk, 10 Mayıs 1965 tarihinde Adana‘da hayata gözlerini açmıştır. Caner Cindoruk yeğeni olan Erdal Cindoruk, mimar ve kendisi gibi oyuncu Duygu Akşen Cindoruk ile evlidir ve bu evliliklerinden Kumru isminde bir kızı bulunmaktadır. Adana Belediyesi Konservatuvarı’nda Tiyatro bölümünde mezuniyetini tamamlayan Erdal Cindoruk, tiyatroya ilk kez 1979 tarihinde 14 yaşında iken Adana Şehir Tiyatrosu’nda ayak işleri, teşrifatçılık vb. işler yapmaya başlayarak girdi. 25 sene boyunca Adana Şehir Tiyatroları’nda oyunculuk görevini icra eden Erdal Cindoruk, 1996 tarihine gelindiğinde Adana Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu kurulurken orada Genel Sanat Yönetmeni unvanıyla çalışmaya başladı. Erdal Cindoruk iimdiye dek ellinin üstünde oyunda rol almış ve 18 tane oyun sahneye koymuştur.

Sen Anlat Karadeniz 2.sezon ne zaman hangi tarihte? Yeni sezon fragmanı!

2003 tarihinde yönetmenliğini Osman Sınav ve Serdar Akar‘ın üstlendiği, ve oyuncu kadrosunu Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun gibi isimlerin oluşturduğu “Kurtlar Vadisi” isimli dizide rol almıştır. Erdal Cindoruk, 2014 tarihinde hem senaristliğini hem de yönetmenliğini Osman Sınav‘ın üstlendiği Milli İstihbarat Teşkilatı‘nı konu olarak işleyen “Kızıl Elma” isimli dizide; Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat gibi oyuncularla rol almıştır. 2006 tarihinde ise yine yönetmen koltuğunda Osman Sınav’ın oturduğu ve baş rollerinde Mehmet Kurtuluş, Nida Şafak, Selçuk Yöntem, Uğur Polat ve Murat Daltaban‘ın yer aldığı “Pars: Kiraz Operasyonu” adlı sinema filminde “Başkomiser” rolünü canlandırmıştır.

erdal cindoruk

YORUMLAR 2
  • Aslanbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Sacmasapan bir dizi! 3 4 bölüm baktim bu ne sacmalik.
    Cevapla
  • Asiman 5 yıl önce Şikayet Et
    Nesi saçma ? Osman Sınav her yapdigi iş şahane mükemmel kurtlar vadisini yaratanda Osman Sınavdır ama maalesef Osman Sınav gidince kurtlar vadisi iyrenc oldu hiç saçma değil güzel dizi konusu bile güzel saçmaysa git o zaman kurtlar vadisi, edho, söz. savaşci gibi saçmalıkları izle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi