Savaşçı 50.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Hangi askerin canına kıyacak?

Savaşçı 49.bölümüyle yeni sezona Fox TV ekranlarında sağlam bir başlangıç yaptı. Nefeslerin tutulduğu savaşçı son bölümde; Kılıç Timi ekibi, Yüzbaşı Kaan Bozuk'u yakalamak adına tüm bölgelerde operasyon gerçekleştirdi. Yüzbaşı Kaan Bozuk'un Leyla'nın tuzağına çekilmesinin akabinde Savaşçı 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 09.10.2018 09:05 GÜNCELLEME 09.10.2018 09:05

Savaşçı 49.bölümüyle yeni yayın döneminde de Fox TV ekranlarındaki olmazsa olmaz yerini alarak izleyici kitlesinin hafızalarına kazınan sahneleriyle ağırladı. Yeni sezona iddialı bir çıkış yapan Savaşçı son bölümde; Halil İbrahim Kopuz'un önderliğinde Kılıç Timi ekibi tarafından ortalıklardan kaybolan, kaçak ve suçlu olarak ilan edilen Yüzbaşı Kaan Bozuk'u ölü yahut diri olarak kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Ancak ne var ki Yüzbaşı Kaan Bozuk'u yakalamak için bütün bölgelerde düzenlenen bu operasyonda işler giderek karmaşık ve çözülmesi güç bir hale dönüştü. Öte yandan Leyla yeniden Kaan'ın karşısında belirip silahını doğrulttu ve tehditkar bir üslupla hedefini değiştirdiğini söyleyerek yeni hedef olan Yüzbaşı Haydar Bozkurt ya da Üsteğmen Serdar Türkmen'den bir tanesini seçerek vurmasını emretti. Tüm bunların yanı sıra yeni sezonda akıllarda kalıcı iz bırakan olaylarıyla heyecan ve gerilim seviyesinin hat safhaya ulaştığı Savaşçı 50.bölüm fragmanı sorgulaması ağırlıklı olarak yürütülmeye başlandı. Peki, firari olan Yüzbaşı Kaan Bozuk'un Bordo Bereliler'in harekatıyla her yerde karış karış arandığı bölümün arkasından Savaşçı 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 50.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 50.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayında paylaşılacaktır.

SAVAŞÇI 50.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin oluşturduğu Savaşçı 50.bölümüyle 14 Ekim Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI 49.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Kağan Bozok, General Ahmet Kutalmış’ı vurmuş ve ardından da izini kaybettirmiştir. Olayın yankıları sürerken Albay İbrahim Kopuz, artık bir suçlu olan Kağan’ı yakalamak için en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Ancak büyük bir askeri zekaya ve yeteneğe sahip olan Kağan’ı ele geçirmek isteyen çeşitli suç örgütleri de vardır. Kılıç Timi, komutanları Kağan’ı yakalama konusunda büyük bir ikilem yaşarken, Selver’i Kağan’ın suçlu olduğuna kimse inandıramaz. Oğlunun hayatından endişelenen Selver, umutla Kağan’dan bir haber bekler. Kaçak hayatına devam eden Kağan ise beklenmedik hamlesiyle Albay Kopuz ve Kılıç Timi’ni şaşkınlığa uğratır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar