Ufak Tefek Cinayetler 38.bölüm fragmanı: Katil şahıs tespit edildi...

Ufak Tefek Cinayetler 37.bölümde; Sarmaşığın sıkıcılığından dem vuran Emre ve Kerim, ortalığı tozu dumana katacak planlarını aktif hale getirdi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Sarmaşık’ta saklı tutulan tüm gerçekleri gün yüzüne çıkarma faaliyetleri başlatıldı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 38.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 21.10.2018 23:29 GÜNCELLEME 21.10.2018 23:29

Star TV ekranlarının fenomen haline gelen başarılı projesi Ufak Tefek Cinayetler 37.bölümde; Emre ve Kerim, Sarmaşık hayatının hiçbir eğlencesinin bulunmadığından yakınarak, büyük planlarının fitilini ateşleme kararı aldılar. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Edip’i öldüren kişiyi bulabilmek noktasında canla başla hareket ederek ve yapbozun parçalarını tek tek birleştirerek sonuca ulaşmaya iyiden iyiye yaklaştılar. Emre ve Kerim, ceplerindeki taşları boşaltıp taş taş üstünde bırakmamak hedefiyle faaliyetlerini tam gaz gerçekleştirirken, aslında hiçbir şeyden haberi olmadığı zannedilen Emre ise, geçmişte Burcu ve Mehmet arasında yaşanan ilişkiden haberdar olduğunu çarpıcı bir şekilde yüzlerine vurdu. Öte yandan Serhan’ın annesi Betül Aksak ise, Oya’nın Deniz adındaki yeni doğan oğlunun kendi soyadlarını taşıması için Oya’dan gizli bir şekilde harekete geçerek, oğlundan DNA testi için örnek aldı. Tüm bunların yanı sıra Sarmaşık ahalisinin ceplerinde dolu olan geçmiş günahlarını ortaya çıkarma girişiminde bulunan Emre ise Pelin’e, Edip’in katilinin kim olduğunu bildiğini itiraf etti. Emre ve Kerim'in Sarmaşık’ta bunca zamandır sır gibi saklanan gerçekleri gün yüzüne çıkarmak için atağa geçmesinin ardından Ufak Tefek Cinayetler 38.bölüm fragmanı sorgulamaları son sürat başlatıldı. İşte, Edip meselesinin yeniden masaya yatırılmasıyla birlikte onu öldüren kişinin didik didik aranmasının ardından Ufak Tefek Cinayetler 38.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 38.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ay Yapım imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in üstlendiği, senaryosunu da Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 38.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 38.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler 38.bölümüyle 23 Ekim Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Kerim ve Emre, Sarmaşık'ın altını üstüne getirmeye ant içtiler. Şimdi yerin altında gömülü sırları olan Sarmaşık sakinleri düşünsün! Emre gümbür gümbür gidiyor, sırları bir bir ortaya döküyor. Ve bir sonraki aşamaya geçiyorlar: Edip'i kimin öldürdüğünü bulacaklar. Çember daralıyor. Oya bir yandan, Kemal bir yandan, bir de bu adamlar... Sonuca adım adım yaklaşıyoruz. Şer ittifakının dağılması ise an meselesi. Nihayet bir kaçak çıkıyor... Çözülme başladı! Diğer büyük bombayı Betül Aksak atıyor. Oya'nın bebeği, Aksak soyadını alacak artık, kaçış yok. Ne Merve durabilir bunun önünde, ne Oya... "Deniz Aksak" ismi, gümbür gümbür geliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı