Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul Bey yeni sezonda...

5. sezonu merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul yeni sezon başlangıç tarihi TRT 1 tarafından açıklandı. Yeni sezonu yine nefes kesecek olan Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey tekrar evleniyor. İşte yeni bölüm hakkında merak edilenler...

Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul Bey yeni sezonda...
Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul Bey yeni sezonda...
GİRİŞ 05.11.2018 09:16 GÜNCELLEME 05.11.2018 09:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul beşinci sezon için geri sayım başladı. Dizi severlerin heyecanla beklediği Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 2.fragmanı da yayınladı. Her sezonu farklı bir savaşa ve aksiyona sahne olan dizi yeni sezonda yine nefes kesecek. "Obamı, Söğüt'ü Moğollara, bitmiş tükenmiş Selçukluya rağmen ayakta tutmaya çalışırken esas mesele babalık mı ana." diyen Ertuğrul Bey evleniyor. Platosu yenilenen ve çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş Ertuğrul 5.sezonda 10 yıl sonrasına anlatılacak. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi devam edecek. Ertuğrul Bey Söğüt'e yerleşecek. 

Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 3.fragmanı! Savaş başlıyor...

Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul 5 sezon 122.bölümü 07 Kasım çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yerini alacak.

 

İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 122.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Yeni sezonda hikaye tamamen değişerek zaman atlaması yaşanacaktır. Ertuğruş Bey yaşlanmış olarak seyirci karşısına çıkacak. 

Platosu yenilenen ve çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş Ertuğrul yeni sezonda, son yaşananlardan 10 yıl sonrasına anlatılacak. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi devam edecek. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşecek.

Ertuğrul bey 10 yıl geçtiği için yaşlanmıştır. Yeni sezonda alplerin kıyafetleri değişmiştir. Osman bey 11 yaşına Savcı ise 13 yaşında gelmiştir. 

"Obamı, Söğüt'ü Moğollara, bitmiş tükenmiş Selçukluya rağmen ayakta tutmaya çalışırken esas mesele babalık mı ana." diyen Ertuğrul Bey evlenmeye karar veriyor. 

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Konuyla ilgili açıklama yapan Diriliş Ertuğrul yapımcısı Mehmet Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde, 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle 'Diriliş Osman' konseptiyle buluşacak" dedi.

Bozdağ, "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede 'Osman' karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Diriliş Ertuğrul 122.bölüm

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER KATILDI?

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 5.sezon oyuncu kadrosu büyük değişiklik yaşandı. Buna göre;

Hande Soral
İlker Aksum
Kimya Gökçe Aytaç
Enis Yıldız
Ünal Silver
Eser Karabil
Burak Özçivit (6.sezonda dahil olacak)

YORUMLAR 17
  • SULTAN 5 yıl önce Şikayet Et
    İNŞALLAH abidik gubidik şeyler girmez seyirci ile arasına haydi hayırlısı ile bekliyoruz bu bizim şanımız şerefimiz İLGİLİLERE DUYURULUR aman bozmayın
    Cevapla
  • FATİH 5 yıl önce Şikayet Et
    bence halime hatunu oynayan oyuncu diziden çıktıysa hande soral onun rolünde devam etmeyliydi. ama çok da farketmez.bence dizi bir yazı yayınlasın.dizinin gerçek olayın dışına çıkılmıştır diye.söylentiler kesilir.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    HADİ ARTIK BAŞLASIN YA. AMMA UZADI BU MUHABBet
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    acele etmeseydiniz daha bekleyebiriz
    Cevapla
  • gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    bir an once ertugrul dizimizi baslatin artik .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı