Kadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman kimdir? Kaç yaşındadır?

Kadın dizisinde canlandırdığı Arif rolü ile oldukça beğenilen Feyyaz Duman'ın yaşamı merak konusu oldu. Peki, pek çok sinema filminde aldığı rollerde gösterdiği başarı ile uluslararası sahada ödüllere layık görülen Feyyaz Duman kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Kadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman...

Kadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman kimdir? Kaç yaşındadır?
Kadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman kimdir? Kaç yaşındadır?
GİRİŞ 03.05.2019 09:44 GÜNCELLEME 03.05.2019 09:44

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinde hayat verdiği Arif karakteri ile gündeme gelen başarılı oyuncu Feyyaz Duman, daha önce İçerde dizisi ile tanınmıştı. İçerde'de Melek'i vuran adam olarak anılan Duman'ın yeni rolü onu halkın nezdinde beğenilen bir oyuncu yaptı. Oldukça sevilen Arif karakteri sonrası Feyyaz Duman'ın yaşamı merak konusu oldu. Peki, başrollerini Caner Cindoruk, Özge Özpirinçci ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin paylaştığı Kadın dizisinde boy gösteren Feyyaz Duman kimdir? İşte, başarılı oyuncu Feyyaz Duman'ın yaşamı hakkında merak edilenler...

 

 

FEYYAZ DUMAN KİMDİR?

1982 yılında Mardin'de dünyaya gelen Feyyaz Duman, çocuk yaşta ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Halk Dansları Bölümü'nde tamamlayan ünlü oyuncu eğitim için ABD'ye gitmiş ve 5 yılın ardından yurda dönmüştür.

2014 yılında rol aldığı Annemin Şarkısı adlı filmdeki başarısı neticesinde 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Yine aynı film ile 2014 - Saraybosna Film Festivali - En İyi Erkek oyuncu ödülünü almıştır. 

Daha birçok film projesi ile birçok ödüle layık görülen Feyyaz Duman, geçen yıl Antalya Film Festivaline iki film ile beraber katılan tek erkek oyuncu olmuştur. 

Kadın 39.bölüm fragmanı yayınlandı! Ailesi Şirin'i reddediyor...

2016 yılında ilk dizi projesi olan Show TV'de yayınlanan İçerde dizisi kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Kudret'in adamı Serkan rolünü canlandırmıştır. 

2017 yılından bu yana ise başrollerini Caner Cindoruk, Özge Özpiriçci ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisinde Arif karakterine hayat vermektedir.

Arif karakteri: Arif hem Bahar’ın ev sahibi Yusuf’un oğlu hem de apartmanın karşısındaki kahvenin sahibidir. Yakışıklı, karizmatik, eğitimli ve akıllı bir genç adamdır, buna karşılık kendini bir bitirim gibi göstermek hoşuna gider. Kahvehanesi ve erkek arkadaşlarla yaşanan meyhane geceleriyle doldurulan bir hayatı vardır. Bunun dışında at yarışı, futbol gibi tamamen maskülen konularla ilgilidir.  

Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Aldığı Ödüller:

2014 - Saraybosna Film Festivali - En İyi Erkek oyuncu ödülü

2014 - Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek oyuncu ödülü

2015 - Belçika Uluslararası Film Festivali - En İyi Erkek oyuncu ödülü

2015 - Duhok Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu ödülü

Rol Aldığı Projeler:

Zor Bir Karar / Nezir / 2017

Zagros / 2017

Never Leave Me / Adil / 2017

İçerde / Serkan / Show TV / 2016

Mardan / Morad / 2014

Annemin Şarkısı / Ali / 2014

Tatlı Biber Diyarım / 2013

Si Tu Meurs, Je Te Tue / Azad / 2011

What Time It Is? (Kısa Film) / 2008

Fotoğraf / Faruk / 2001

Boran (Kısa Film) / 1999

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı