Savaşçı 56.bölüm fragmanı! Karon, korku ve paniğe kapılmaya başladı...

Savaşçı 55.bölümde; Bölücü terör örgütü tarafından, Kutalmış Paşa'nın içerisinde yer aldığı araca silahlı saldırı düzenlendi. Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi, saldırıyı gerçekleştirenlerin izini sürerken, Seyfi de Haydar'ın hayata dönmesi adına gereken panzehirin ismini öğrendi. İşte, Savaşçı 56.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 30.11.2018 13:44 GÜNCELLEME 30.11.2018 13:45

Savaşçı 55.bölümde; Karargaha dönmek suretiyle hareket eden Kutalmış Paşa'nın da içerisinde bulunduğu araca hain terör örgütleri tarafından silahlı saldırı düzenlenmesi yürekleri ağza getirdi. Savaşçı son bölümde; Teröristlerin gerçekleştirdiği silahlı saldırıda Kutalmış Paşa son anda yaralı vaziyette kurtulurken, Emir astsubayından gelişmeler hakkında haber alan Kılıç Timi'de vakit kaybetmeden faaliyete geçerek bu saldırıya sebebiyet veren kişilerin izini sürmeye koyuldu. Tüm bunların yanı sıra ağır yaralı olarak apar topar kaldırıldığı hastanede ölüm kalım mücadelesini sürdüren Haydar Bozkurt'un, aniden kalbinin durmasının sonucunda yetkililer tarafından gerekli müdahalelerin yapılmasıyla beraber yeniden hayata geri dönmesi izleyicisini heyecanlandırdı. Diğer taraftan Yörük Haydar'ın eski sağlığına tekrardan kavuşabilmesi ve yaşam savaşını kaybetmemesi adına vücuduna enjekte edilmiş olan zehirin, panzehirinin bir an evvel bulunması lazım gelmektedir. Seyfi'nin ele başı terörist olan Karon'un kızını Nora'yı ele geçirerek panzehirin adını söylemesi için onu tehdit unsuru olarak kullanmasının ardından Savaşçı 56.bölüm fragmanı araştırması son sürat sürdürülmeye başlandı. Peki, Karon'un panzehirin ismini vermek mecburiyetinde kalmasıyla artık Haydar Bozkurt'un iyileşmesinin önünde hiçbir engel kalmamasının akabinde Savaşçı 56.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 56.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 56.bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 56.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi oyuncuların yer aldığı Savaşçı 56.bölümüyle 2 Aralık Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı 56.bölüm fragmanı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Haydar’ın kalbi durmuştur. Doktorlar Haydar’a müdahale ederken, Kutalmış Paşa’nın aracı da bir grup teröristin saldırısına uğrar. Albay Kopuz karargaha döner dönmez saldırıyı düzenleyenlerin kim olduklarını ve bağlantılarını öğrenmek için harekete geçer. Bütün oklar Karon’u gösterirken Seyfi de plan doğrultusunda, Nora’nın Karon’la tekrar bağlantıya geçmesini sağlayacaktır.

Savaşçı 55.son bölümde; Kırmızı bültenle aranan bir teröristle ilgili gelen bilgiler karargahı alarma geçirir. Albay Kopuz Seyfi’yi istihbarat toplaması için görevlendirirken Kılıç Timi de teröristi yakalamak için operasyona çıkar. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi ve Seyfi’yi ölümle burun buruna getirecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'