Avlu 27.bölüm fragmanı geldi mi? Koğuşta Deniz-Zerrin fırtınası esiyor!

Avlu 26.son bölümde; Deniz-Azra arasında ipler tamamen kopma noktasına gelirken, yeni bir savaş ilan eden Zerrin-Deniz birbirlerine amansızca meydan okudu. Avlu son bölümde; Hakimiyeti kaptırmak istemeyen Zerrin kolları sıvayarak Kudret’i farklı cezaevine sevk etme girişimi başlattı. Avlu 27.bölüm fragmanı ekranda mı?

GİRİŞ 02.01.2019 12:16 GÜNCELLEME 02.01.2019 12:16

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu 27.son bölümde; Denize karşı cephe alan Azra, her defasında onun büyük bir yıkıma uğramasına sebebiyet verecek hamlelerde bulunmasıyla tansiyon seviyesi gün geçtikçe daha da yükselmeye başladı. Avlu son bölümde;  Zerrin, cezaevinde meydana gelen istenmeyen hadiselere zemin hazırlayan kişinin Deniz olduğunu düşünerek ve onu çileden çıkaracak sözlerde bulunarak aba altından sopa göstermeye başladı. Duydukları karşısında kan beynine sıçrayan Deniz ise tüm gücünü ve kararlılığını ortaya koyarak Zerrin’e amansızca meydan okudu. Fakat Deniz karşısındaki güç savaşında galip gelmek isteyen Zerrin’in hesap edemediği bir nokta vardır, Deniz’in elinde kendisini alt edecek önemli bir kozun olmasının ardından Avlu 27.bölüm fragmanı bekleniyor. Cezaevinde üstünlüğün ve hakimiyetin yegane sahibi olmak hedefi bulunan Zerrin’in, bu yolda karşısında en büyük engellerden biri olarak gördüğü Kudret’in farklı bir cezaevine sevk edilmesi adına faaliyete geçmesinin ve planlarını uygulamaya koymasının akabinde Avlu 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 27.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

 

 

AVLU 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 27.bölümü ile 24 Ocak Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 25.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

avlu 27.bölüm fragmanı

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Azra’nın son hamlesi Deniz’i büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. Zerrin, ipleri tekrar eline almak için yeni planlar peşindedir fakat karşılığını hiç beklemediği bir şekilde alacaktır. Kudret, gözlerini Özge’nin üzerinden bir an olsun ayırmamaktadır. Özge’nin aklında tek bir soru... Karnındaki bebek ona beraberinde neler getirmektedir? Tüm bunlar yaşanırken bir yandan da Öykü’nün yılbaşı heyecanı tüm avluyu yavaş yavaş sarmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor