Erkenci Kuş 27.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Sanem baltayı taşa vuruyor!

Erkenci Kuş 26.son bölümde; Planını hayata geçiren Fabri, Can'a dair birçok sebepten ötürü suç duyurusunda bulunarak gözaltına alınmasını sağladı. Erkenci Kuş son bölümde; Olaya sebebiyet veren kişinin kendisi olduğu düşünen Sanem'in parfümü Fabri'ye vermesi yeni kriz oluşturdu. Erkenci Kuş 27.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 03.01.2019 21:13 GÜNCELLEME 03.01.2019 21:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında seyircisinin pür dikkat takip ettiği Erkenci Kuş 26.son bölümde; Hedeflerini ulaşabilmek noktasında Aylin ile güçlerini birleştiren ve bunun için vurucu planını uygulamaya alan Fabri, Can hakkında pek çok sebepten ötürü suç duyuru gerçekleştirerek gözaltına alınmasını sağladı. Erkenci Kuş son bölümde; Can'ın başına gelen talihsiz olayın beraberinde içine ateş düşen Sanem, onun bu içinden çıkılamaz duruma sürüklenmesine kendisinin neden olduğunu düşünerek parfümü Fabri'ye verme kararı aldı. Ancak Sanem'in bu kritik hamlesi sonucu başına daha büyük işler açarak olaylar giderek sarpa sarmaya başladı. Yapılan anlaşma üzerine Fabri, Can'a ilişkin suçlamalarını geri çekerken diğer yandan yeni bir krizin daha oluşmasına sebebiyet vererek şirketteki tüm hisselerini Aylin'e devretmesinin ardından Erkenci Kuş 27.bölüm fragmanı sorgulanıyor. Mahalleye ortalığı tozu dumana katarak gelen ve Sanem'le büyük bir tartışma içerisinde kendisini bulan sürpriz kişinin, Can'ın evine tekrardan gelmesiyle esasında annesi olduğunun ortaya çıkmasının akabinde Erkenci Kuş 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ERKENCİ KUŞ 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 27.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

 

 

ERKENCİ KUŞ 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 27.bölümüyle 26 Ocak Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ 26.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

erkenci kuş 27.bölüm fragmanı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Can, Fabbri’nin şikayeti üzerine gözaltına alınır. Sanem, Can’ın düştüğü bu durumdan kendini sorumlu tutar ve onu kurtarmak için Fabbri’ye kokusunu verir. İstediğini alan Fabbri, şikayetini geri çeker ve hisselerini de Aylin’e devreder. Bu arada mahalleyi ziyarete gelen gizemli bir kadın ortalığı birbirine katar. Sanem mahallede tartıştığı bu kadınla Can’ın evinde tekrar karşılaşacaktır. Acaba bu kadın kimdir?

YORUMLAR 6
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Battan gemiyi sadece; Çok güzel oyunculuğu ( özel yaşamı, sahne ve set yaşamı ile) çok özel ve özenli davranışlar sergileyen, Erkenci kuş dizisinde oynadığı bölümlerlede gündemi dolduran POLEN hanımdı. Kendilerini tebrik ediyoruz. İnsanların model alması için iyi örneklere ihtiyacı var. Poleni bu dizide görmek istiyoruz. Sesizce çekip gitti. Aile için de ,can için de, iş için deki kariyerinde de geçmişte çok önemli olan polen nerde? ne yapıyor?
    Cevapla
  • buse 5 yıl önce Şikayet Et
    polen asla gelmemeli dizi gayet iyi gidiyor
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    erkenci kuş ve polen
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Star tv dizisi Erkenci kuş. Canlılığını heyecanını yitirdi. POLEN i istiyoruz. Erkenci kuş ta poleni istiyoruz.Polen Kimya Gökçe AYTAÇ oyuncu bu diziyi kurtarır. Yönetmen senarist yapımcı sesimizi duyarmısınız.
    Cevapla
  • ayça 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok uzatildi hersey türk dizi klasigi. Seyirciyi hafife alma yeter artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'