TRT1'de güçlü-başarılı bir çıkış yakalayan Halka konusu! Oyuncular...

TRT 1 ekranlarında 1.bölümüyle (ilk bölüm) ekran serüvenine başlangıç yapan Halka adlı yapım seyirci beğenisi kazandı. Başrollerini Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu'nun üstlendiği TRT1'in iddialı yapımlarından Halka konusu nedir? Polisiye türünde dizi projesi olan aksiyonu bol sahnelerin aktarılacağı Halka oyuncu kadrosu!

GİRİŞ 31.01.2019 14:32 GÜNCELLEME 31.01.2019 14:33

Yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün üstlendiği Halka adlı dizi projesi 1.bölümüyle (ilk bölüm) 15 Ocak Salı tarihinde TRT1 ekranlarında yayın macerasına atıldı. Levent Cantek'in senaryosunu kaleme aldığı, Kaan (Kaan Yıldırım) ve Cihangir (Serkan Çayoğlu) isimlerinde iki gencin birlikte aynı kaderi paylaşarak intikam öyküsünün izleyici kitlesine aktarıldığı Halka ne zaman başlayacak ve konusu nedir? Başrollerini Hande Erçel, Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım'ın paylaştığı ve yapımcılığında Yusuf Esenkal'ın yer aldığı ES Film imzasıyla TRT1'de ekran hayatına giriş yapan polisiye türdeki Halka oyuncu kadrosu...

 

 

TRT1 HALKA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Televizyon ekranlarına farklı bir soluk getiren Halka adlı dizide, içerisinde birbirinden kirli işlerin döndüğü karanlık dünyanın egemenliğini son vermek üzere harekete geçen Kaan ve Cihangir'in çarpıcı öyküsü seyircisini ağırladı. 15 Ocak 2019 tarihi itibariyle her Salı akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ve şimdiden adından sıkça söz ettirmeyi başaran Halka'da, bol aksiyonlu sahnelerle izleyici kitlesini karşılayacak.

 

 

Yapımcılığında hem Payitaht Abülhamid'in hem de Filinti isimli dizi projelerinin yapımcılık görevini icra eden Yusuf Esen'in yer aldığı Halka yapımının başrollerini Hande Erçel, Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım'ın üstlenmesinin yanı sıra birbirinden iddialı oyuncu kadrosu oluşturuldu.

halka konusu ve oyuncu kadrosu

TRT1 HALKA OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Adını, simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan ve TRT1 ekranlarında başarılı bir çıkış yakalamayı hedefleyen Halka dizi projesinin oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Hazal Subaşı, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Serhat Midyat, Şehsuvar Aktaş, Funda İlhan, Banu Fotocan, Umut Karadağ, Deniz Hamzaoğlu, Okday Korunan, Erdal Yıldız, Uğur Taşdemir, Dilan Telkök ve Melih Çardak gibi başarılı ve yetenekli oyuncular yer almaktadır.

halka ne zaman

TRT1 HALKA KONUSU NEDİR?

TRT1'de ekrana taşınacak Halka konusu; İki genç adam, birbirinden farklı iki insan, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşırlar. Uzakta kalan ve peşlerini bırakmayan bir geçmişin ardına düşerler.  Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını sorarlar. Mafyanın, paranın,  entrikanın konuştuğu bir hayatın içindedirler.  Adını bilmedikleri, dehşetli yüzünü günbegün tanıdıkları Halka’yla karşı karşıya gelirler.

Halka, gün yüzüne çıkmayan tekinsiz bir suç örgütü. Güç ve paranın olduğu her yerde perde arkasında kendini hissettiren, onlara yön veren kanundışı bir oluşum. Başarmak için her yolu deneyen bir şantaj ağı. Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, bu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan iki gencin hikâyesi... Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi... Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı... Halka Salı günleri TRT1 ekranlarında...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!