Yasak Elma projesi final tehlikesi geçirdi! Şevval Sam'dan gelen itiraf!

Fox TV'de yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizi projesinin başrol oyuncu Şevval Sam, uzun bir aranın ardından ilk defa çarpıcı itirafta bulundu. Yasak Elma oyuncu kadrosunda yer alan Şevval Sam, sette yaşandığı iddia edilen taciz skandalı çığ gibi büyüdüğü dönemde dizinin final tehlikesi atlattığını ifade etti.

GİRİŞ 15.01.2019 17:12 GÜNCELLEME 15.01.2019 17:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV'de ardı arkası kesilmeyen entrikalarla ekran macerasını sürdüren Yasak Elma isimli dizi projesinin baş rol oyunculuğunu üstlenen Şevval Sam, uzun bir aranın sonrasında ilk kez çarpıcı bir itiraf gerçekleştirdi. Bilindiği üzere, geçtiğimiz aylarda dizi setinde yaşandığı iddiası ileri sürülen taciz skandalı, gündemden bir an olsun düşmeyerek olaylar gün geçtikçe daha da alevlenmeye başlanmıştı.

 

 

İstanbullu Gelin oyuncusu İpek Bilgin herkesi şaşkına çevirdi! Aslında...

Yasak Elma yapımında Halit karakterine hayat veren Talat Bulut'un sette çalışmakta olan görevliyi taciz ettiği yönünde ortaya atılan iddia sonrasında Şevval Sam başta olmak üzere diğer pek çok oyuncunun Talat Bulut ile aralarında önüne geçilemez derecede büyüyen polemiklerin yaşanmasına sebebiyet vermişti.

 

 

Bu nedenle Yasak Elma'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği dizi setinde de Talat Bulut ve oyuncular arasında gergin bir ortam hakim olurken, diğer yandan da karşılıklı suçlamaların giderek çoğalması sonucu olayların hukuki boyuta taşınmasına zemin hazırlamıştı. Talat Bulut ve diğer oyuncular arasında başlayan büyük kriz, dizinin izleyici kitlesi kaybetmesine de neden olmuştu.

Yasak Elma dizisinin yeni sezonda ekran serüvenini sürdürmeye başlamasıyla beraber sular nispeten durulsa da, mahkemede Şevval Sam ve Talat Bulut'un birbirlerine açmış oldukları davalar devam ediyor. Tüm bu gelişmelerin sonrasında Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, gündemi çalkalayan dizi setinde taciz skandalının projeye ciddi derecede zarar verdiğini ve final tehlikesini atlattığını ifade etti. 

yasak elma şevval sam talat bulut

YORUMLAR 1
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatain haini ve din dusmani Sevval Sam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi