Yusuf Aktaş aslında kimdir? Reynmen aslen nereli ve kaç yaşındadır?

YouTube'da Derdim Olsun şarkısını paylaşarak milyonlarca kişi tarafında izlenen Yusuf Aktaş kimdir? Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin rekorunu kıran YouTuber Reynmen asıl adıyla Yusuf Aktaş aslen nerelidir ve gerçek yaşı kaçtır? İşte son dönemin konuşulan ismi Reynmen'in biyografisi ve hayat hikayesi...

Yusuf Aktaş aslında kimdir? Reynmen aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Yusuf Aktaş aslında kimdir? Reynmen aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 25.02.2019 11:54 GÜNCELLEME 25.02.2019 11:54
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Derdim Olsun şarkısını seslendiren YouTuber Reynmen gerçek adıyla Yusuf Aktaş 06 Aralık 1996 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen Sivaslı olan Yusuf Aktaş İstanbul'da büyümüş Bağcılar ilçesinde yaşamıştır.

 

 

İlkokul eğitimin  Ahmet Kabaklı Okulunda ve Fatih Sultan Mehmet okullarında lise eğitimini ise  Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine başlamış ardıan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış fakat burada bitiremeyince Açıköğretim’den Lise eğitimi bitirmiştir.

Verdiği bir röportajda hakkında merak edilenleri yanıtlamıştır. Kendisinin aktardığına göre en sevdiği renk yeşildir. Yusuf Aktaş Yeşil kadar kış mevsimini de sever. Ayrıca en sevdiği bilgisayar oyunu Counter Strike’tır. Makarna en sevdiği yemektir. En sevmediği şey ise yalan ve iftiradır. 

 

Yusuf Aktaş Kimdir Biyografisi

ÜNLÜLERLE DÜET YAPTI

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ilede arası oldukça iyidir. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısını söylemiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Özellikle Biziz ve Voyovoy şarkıları ile ciddi bir mesafe katetmiştir. 

Son dönemde YouTube attığı videolarla gündeme gelen Yusuf Aktaş "Suriye El-Bab’ta Bir Gün Geçirmek!” adlı videosu ile büyük beğeni toplamıştır. Üniversite eğitimini Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde devam ettiren Reynmen'in bir erkek kardeşi ve bir ablası bulunmaktadır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir.

ALEYNA TİLKİ'NİN REKORUNU KIRDI!

YouTube üzerinden paylaştığı çeşitli videolarla takipçisini günden güne arttıran Yusuf Aktaş 25 Ocak 2019 tarihinde paylaştığı Reynmen - Derdim Olsun şarkısıyla ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin ilk 24 saatte kırdığı 6.3 milyon izlenmeyi geride bırakarak Türkiye izlenme rekorunu kırmayı başarmıştır.

YORUMLAR 11
  • Alper Yigitsoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip soytarilarin prim yapıp kazanç sağlamalarını kabullenmiyorum maliyeciler uyumayin araştırın şu pisliği gazeteciye saldıran ne üdüğü belirsiz edepsizi
    Cevapla
  • ABDULLAH 5 yıl önce Şikayet Et
    Şarkısının sözleri dini açıdan çok sıkıntılı. Allah ıslah etsin...
    Cevapla
  • delal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence hiç de değil
    Cevapla
  • Şaduman tozduman 5 yıl önce Şikayet Et
    Youtube de zorla gözümüze sokuyorlar istersen izleme.
    Cevapla
  • Şaduman tozduman 5 yıl önce Şikayet Et
    Youtube de zorla gözümüze sokuyorlar istersen izleme.
    Cevapla
  • kullanıcı 5 yıl önce Şikayet Et
    abi reynmen 7 aralık 1995 doğumlu
    Cevapla
  • kullanıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    6 aralık 1995 doğumlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'la ilgili aldığı cevap Özgür Özel'i dumur etti! Aynı soruyu 2. kez sordu
İsrail Refah'ta saldırı başlattı