Savaşçı 63.bölüm fragmanı: Tim, Selçuk'un imdadına yetişebilecek mi?

Savaşçı 62.son bölümde; Albay Kopuz, kendisini görmeye gelen kardeşi Murat'la yüz yüze gelmesiyle beraber gerilim düzeyi zirveye tırmandı. Savaşçı son bölümde; Kırlangıç Paşa, her ne kadar iki kardeşin arasını bulmaya uğraşsa da Albay Kopuz'un artık geri adım atmaya hiç niyeti yoktur. Savaşçı 63.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 15.02.2019 14:37 GÜNCELLEME 15.02.2019 14:37

Fox TV ekranlarında 10 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Savaşçı 62.son bölümde; Murat'ın bir anda ortaya çıkıp ağabeyi Albay Halil İbrahim Kopuz'u görmek için karargaha gelmesiyle birlikte kızılca kıyamet koptu. Kardeşiyle yeniden karşı karşıya gelen Albay Kopuz, öfkesine hakim olamayarak yüzüne tokadı indirdi ve askerine verdiği emir doğrultusunda ona hesap sormak üzere sorgu odasına çekmesi heyecan dolu anların yaşanmasına sahne oldu. Albay Kopuz, o esnada kendisini ziyarete gelen Kırlangıç Paşa'yı geri çevirerek sorgu odasında Murat'a, terör örgütünde başı çeken kişilerin kim olduğunu açıklayarak gösterdiği fotoğrafta onun da bulunduğunu ve bu adamlarla bağlantısının ne olduğunu sormasının ardından Savaşçı 63.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Murat'ın onların böyle biri olduğunu bilmediğine dair yeminler ederken, Albay Kopuz'un kumar işi için paraya ihtiyacı olup bu işe bulaştığından dem vurmasının ardından Savaşçı 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kırlangıç Paşa'nın iki kardeşin ilişkisini düzeltmek için ara buluculuk görevi üstlenmesinin ardından merak edilen en son gelişmeler...

 

 

SAVAŞÇI 63.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 63.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

SAVAŞÇI 63.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 63.bölümüyle 17 Şubat Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

SAVAŞÇI 62.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Albay Kopuz’un teröristlerle aynı fotoğrafta olduğu belirlenen kardeşi Murat’ı, karşısında görmesi karargahta gerilime sebep olur. Kılıç Timi başta olmak üzere herkes büyük bir şaşkınlık yaşarken, Murat’ın her hareketini takip eden Elsa ve Melik için de Albay Kopuz’un tepkisi tam bir sürpriz olacaktır.

Bu arada terör odaklarının yeni eylem planlarıyla ilgili istihbarat alan Albay Kopuz, Seyfi’yi araştırması için görevlendirirken Kılıç Timi’ni de harekete geçirir. Operasyon sırasında Çiğdem Teğmen’in fark ettiği bir ayrıntı, tehlikenin daha da büyük olduğunu gösterir. Elsa ve Melik’in hamlesiyle tuzağa çekilen Kılıç Timi için artık zamana karşı yarış başlamıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...