Savaşçı 64.bölüm fragmanı çıktı mı? Bombadan sağ çıkmayı başardılar mı?

Savaşçı 63.son bölümde; Velid'in rehin olarak tuttuğu Selçuk ölümle burun buruna gelirken, Kılıç Timi de arkadaşlarının hayatını kurtarabilmek için yeniden seferber oldu. Savaşçı son bölümde; Zorlu koşullardan geçen Timi, Selçuk'un hayatı için zamana karşı da yarışmak zorunda kaldı. Savaşçı 64.bölüm fragmanı ekranda mı?

GİRİŞ 18.02.2019 14:03 GÜNCELLEME 18.02.2019 14:04

Fox TV ekranlarında 17 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Savaşçı 63.son bölümde; Kılıç Timi, Velid'in ele geçirdiği Selçuk'u kurtarma operasyonu gerçekleştirirken, Velid ise ekibin tamamını yok etmek adına elinden geleni ardına koymadı. Savaşçı son bölümde; Selçuk Astsubay'dan haber alamayan Kılıç Timi, hiç vakit kaybetmeden izini sürmeye başlayarak hummalı bir arama-kurtarma çalışması başlattı. Bu noktada Emre ve Galip Kaan Bozok'u durum hakkında bilgilendirmeksizin faaliyete geçip tehlike ve risk ateşinin tam ortasında kendilerini bulurken, Velid ise kin ve nefret beslediği Selçuk Astsubay'a ölüm tehditleri savurmaktadır. Diğer taraftan olayın ciddiyetinin bizzat farkında olan Albay Kopuz ise Tim'in yardım ve desteğini anında sağlarken, Seyfi'ye ise Selçuk'un bulunduğu yeri tespit etmesi için kritik bir talimatta bulunmasının ardından Savaşçı 64.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Elsa ve Melik'in devreye geçirdiği hain komplosu yüzünden Kılıç Timi için tehlike katsayısının giderek çoğalmasının akabinde Savaşçı 64.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SAVAŞÇI 64.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 64.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

 

 

SAVAŞÇI 64.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 64.bölümüyle 24 Şubat Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

SAVAŞÇI 63.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Selçuk Astsubay’la irtibat kesilmiştir. Kılıç Timi Selçuk’un hayatından endişe ederken, Selçuk Velid’in ölüm tehditiyle karşı karşıyadır. Albay Kopuz Bahtiyar Yüzbaşı komutasındaki Türk Birliği askerlerini Kılıç Timi’ne destek için harekete geçirirken, bölgede bulunan Seyfi’yi de Selçuk’un götürüldüğü yeri öğrenmesi için görevlendirir. Kılıç Timi Selçuk’u kurtarabilmek için önce ateş çemberinden çıkmak zorundadır.

Çatışma büyük bir şiddetle sürerken Galip ve Emre Astsubaylar’ın beklenmedik planı olayların seyrini değiştirecektir. Karargahta bir şeyler yapması gerektiğini düşünen Funda Üsteğmen ise Albay Kopuz’a yaptığı teklifle Kılıç Timi’ne katkı sağlamak ister. Ancak Elsa ve Melik’in yeni hamlesi Kılıç Timi için tehlikenin boyutunu daha da arttıracaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi