Bizim Hikaye 61.bölüm fragmanı: Bu kez baltayı fena halde taşa vuruyor!

Bizim Hikaye 60.son bölümde; Nihal'in hazırladığı kumpas yüzünden Barış ceza evine mahkum edilirken, Filiz ise tüm güçlükler karşısında güçlü şekilde ayakta durmaya uğraştı. Bizim Hikaye son bölümde; Barış hakkında tahliye kararı alınırken, hapiste talihsiz bir şekilde bıçaklandı. Bizim Hikaye 61.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 14.03.2019 20:50 GÜNCELLEME 14.03.2019 20:50

Fox TV ekranlarında 7 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 60.son bölümde; Filiz, Deniz'e karşı her ne kadar kendisiyle hiçbir probleminin olmadığını, yalnızca kardeşi Rahmet'in geleceğiyle alakadar olduğunu dile getirse de aralarında bir türlü uzlaşma sağlayamadılar. Bizim Hikaye son bölümde; Ustalıkla hazırladığı kumpas sonucunda Barış'ı ağına düşürmeyi başarıp ceza evine girmesine sebebiyet veren Nihal ise zafer naraları atmaktadır. Filiz ise hamile haline aldırış etmeden büyük bir yükün altına girip sevdiği adamı hapishaneden kurtarabilmek adına akla karayı seçti. Barış'ın kendini temize çekip ceza evinden çıkmasını sağlamak için avukat bulurken, Nihal de başarısından ötürü göğsünü kabartarak Barış'ın bulunduğu yere gelip kışkırtıcı sözler sarf etti. Fakat, tam da Barış'ın bu sözlerin altında kalmayıp ağır kelimeler kullanmasının ardından Nihal'in aniden bayılıp yere kapaklanmasının ardından Bizim Hikaye 61.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, mahkeme günü gelip çattığında herkes Barış'ın serbest kalmasını umudunu beslerken, Merve'nin aleyhine şahitlik yapması üzerine Filiz'in de tutuklu olarak yargılanmasına karar verilmesinin akabinde Bizim Hikaye 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİZİM HİKAYE 61.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 61.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİZİM HİKAYE 61.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 61.bölümüyle 7 Mart Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 60.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filiz başlarına gelen her şeye rağmen Nihal’in oyunlarına karşı dimdik ayakta kalmaya ve dağılan ailesini yeniden bir araya getirmeye kararlıdır ama bunu yapmak için önce Barış’ı hapisten çıkarmak, sonra da üst üste binen borçlarla mücadele etmek zorundadır. Rahmet’le olan sorunları ise giderek büyümektedir. Rahmet, giderek ablasıyla Deniz arasında daha çok sıkışmaya başlar ve ipler kopar.

Darmadağın hale gelen kardeşini tutan ise yine Filiz olacaktır. Tüm bunlar olurken Fikri ise hala Hikmet’in dedesinden kalacak mirasın peşindedir ancak olaylar hiç beklenmediği şekilde gelişir ve eğlenceli başlayan gün Fikri ve çocuklar için kabusa dönüşür. Filiz ise onların başına gelenlerden habersiz, heyecanla Barış’ın kurtulmasını beklemektedir. Ufak sorunlarla da olsa her şey beklendiği gibi gitse de, felaket onları en hazırlıksız oldukları yerden yakalayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...