Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm fragmanı: Müjgan'ın korktuğu başına geldi!

Bir Zamanlar Çukurova 23.son bölümde; Yüreğinde hala Yılmaz'ın olduğunu itiraf eden Züleyha, yaşanan diğer tüm olaylar karşısında suskunluğunu bozdu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Hündar, Züleyha'nın hayatını büsbütün etkileyecek radikal karar aldı. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 14.03.2019 19:42 GÜNCELLEME 14.03.2019 19:42

ATV ekranlarında 7 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 23.son bölümde; Demir, Züleyha'nın kendisinden şantaj mevzusunu gizlediğini öğrenmesi üzerine tepkisini sert bir şekilde ortaya koyarak öfke nöbetine tutuldu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Sinirine hakim olamayan Demir, adeta ateş püskürürken Züleyha da onun bu söylem ve tavırlarına kayıtsız kalmayarak sesini yükseltti. Hızını alamayan Züleyha, bambaşka bir yapıya bürünerek Demir'e olduğu gibi Hünkar'a da düşündüğü ne varsa tüm dobralığıyla dile getirdi. Diğer taraftan Müjgan ise yaşanan olaylardan sonra sevdasını yüreğine gömüp Yılmaz'a veda bile etmeden Çukurova'yı terk etme kararı aldı. Öte yandan Hünkar, oğlu Demir'in itibarının zedelenmemesi ve soyadlarının şanlı bir şekilde devam etmesi için Züleyha'yı derinden sarsacak bir karar alıp onu oğlundan ayırmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm fragmanı bekleniyor. Demir ise Yılmaz'a kök söktürmek adına Züleyha üzerinden vurucu girişimlerde bulunurken, Yılmaz da en doğru yeri ve zamanı kollayıp büyük bir darbe indirmesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 24.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 24.bölümü ile 14 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 23.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'nın üstündeki sır bulutları dağılıyor! Olayların fitili bu sefer gizli saklı yazılmış bir mektupla alevleniyor. Demir atma töreninde Züleyha hakkında duyduklarıyla öfke nöbetine sürüklenen Demir, can dostu Cengaver'e kafa atıyor. Şoka uğrayan Cengaver ne olursa olsun her zaman arkasında durduğu arkadaşını silecek mi? İki sevdayı birden kalbine sığdırmaya çalışan Yılmaz, Çukurova'yı dedikodu kazanına çeviren olaylardan sonra nasıl bir karar verecek?

Hünkar tüm bu olanlardan sonra artık daha tedbirli olması gerektiğini biliyor ve gözünü karartıyor. Oğlu Demir ve Yaman ailesi adının üstüne leke sürdürmemek için elinden geleni ardında koymayan Hünkar Yaman, ne kadar ileri gidecek? Züleyha'yı oğlu Adnan'dan koparacak kadar gaddarlaşacak mı? Olayların, duyduklarının ve Yılmaz'a duyduğu aşkın ağırlığında ezilen Müjgan Doktor valinizi toparlayıp Çukurova'yı terkediyor. Her yerde Müjgan'ı arayan Yılmaz'ın duydukları onu çileden çıkarıyor. Onca olay olurken Yılmaz'ın, Yamanlar'ın konağının bahçesinde keyifle kahvesini yudumlamasının sebebi ne?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi