Yasak Elma 40.bölüm fragmanında Ender kendine kaçacak delik arıyor...

Yasak Elma 39.son bölümde; Zeynep'in tam da evlenmek üzereyken Dündar'ı ansızın terk edip Alihan'la kaçmasının faturasını ağır ödedi. Yasak Elma son bölümde; Yüz üstü bırakılmayı ve hayalleriyle oynanmasını hazmedemeyen Dündar, ölüm tehdidi savurması üzerine Zeynep onun zorla evlendi. Yasak Elma 40.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 08.04.2019 14:33 GÜNCELLEME 08.04.2019 14:34

Fox TV ekranlarında 1 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 39.son bölümde; Zeynep, istemeyerek de olsa Dündar'la dünya evine girmek üzereyken düğün günü karşısına bir anda Alihan'ın çıkıp duygu dolu bir veda konuşması yapması dönüm noktası oldu. Yasak Elma son bölümde; Alihan'ın ayrılık cümlelerinden son derece etkilenen ve ona karşı taşığı yoğun duyguların önüne geçemeyen Zeynep, Dündar'la hayatını birleştirmesine sayılı dakikalar kala kendi düğününden hızlıca kaçtı. Zeynep, Alihan'ın peşinden koşarak sevgisine yeniden sahip çıkarken, gururu yerle bir olan ve terk edilmenin acısıyla ağır bir travma yaşayan Dündar ise bambaşka biri haline geldi. Öte yandan kendisine yapılanın bedelini ödetmek isteyen Dündar'ın, Alihan'la beraber mutlu birlikteliğini dolu dizgin yaşamaya başlayan Zeynep için karanlık tarafını göstererek tehlike arz etmeye başlamasının ardından Yasak Elma 40.bölüm fragmanı bekleniyor. Tamamen raydan çıkan Dündar, bu kez gözünü karartıp Zeynep'in ailesini hedef alarak onlara ölüm tehdidi savururken, Zeynep'in onunla zorla evlenmek mecburiyetinde kalmasının akabinde Yasak Elma 40.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

YASAK ELMA 40.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 40.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA 40.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 40.bölümüyle 8 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 39.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Zeynep’in son dakika düğünden kaçması herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen Dündar’dır. Zeynep, Dündar’a kendini affettirmeye çalışır. Dündar’ın beklenmeyen sakinlikteki tepkisi fırtına öncesi sessizliktir. Kaya, Ender’in şüpheli ve tedirgin davranışlarının nedenini çözmeye çalışırken, ummadığı bir cevapla karşılar. Emir’in yeni ev arkadaşı bütün düzeni değiştirecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme