Kadın 57.bölüm fragmanı: Söyleyecek söz bırakmadı! Son noktayı koydu...

Kadın 56.son bölümde; Nezir, Doruk'tan sonra bir kez daha Sarp'ı en hassas noktalarından vurarak eski ya da yeni eşiyle evleneceğini yüzüne vurdu. Kadın son bölümde; Kısmet, herkesi yakalayarak rehin tutan ve ölüm tehditleri savuran Nezir'in izini sürerek nerede olduğunu tespit etti. Kadın 57.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 09.04.2019 11:53 GÜNCELLEME 09.04.2019 11:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 2 Nisan Salı tarihinde yayınlanan Kadın 56.son bölümde; Geçmişte kendisine yaşattığı üzüntü ve acının çok daha fazlasını yaşatmaya kararlı olan Nezir, Sarp'ı en değer verdikleri üzerinden vurarak pek çok farklı noktadan saldırıya geçti. Kadın son bölümde; Önce Doruk'u gözünü kestirip büyük bir tehdit unsuru oluşturmaya başlayan Nezir, şimdi de intikamını bir üst boyuta taşıyarak Bahar ve Pırıl'ı hedef alıp karşılarına evlilik teklifiyle çıktı. Planlarını tıkır tıkır işlemeye koyulan Nezir'in Sarp'ın yanına gelip eski eşi ya da yeni eşiyle evlilik gerçekleştireceğini, çocuklarının da kendi bahçesinde koşturacağını yüzüne vurması bardağı taşıran son damla oldu. Arif'in kardeşi avukat Kısmet ise Nezir hakkında kapsamlı bir araştırma sürecinden geçerken, Sarp'ın bulundukları yerin nerede olduğunu belli eden videosu sayesinde hiç vakit kaybetmeden harekete geçmesinin ardından Kadın 57.bölüm fragmanı bekleniyor. Kısmet, savcıyla gerçekleştirdiği görüşme üzerine Nezir'in evine baskın düzenlerken arama esnasında sürpriz bir şekilde mahsur bırakılan kimsenin olmayışının tespit edilmesinin akabinde Kadın 57.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 57.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 57.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KADIN 56.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ...

KADIN 57.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 57.bölümü ile 9 Nisan Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

kadın

KADIN 56.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Nezir’in evlenme teklifi ile şok olan Bahar ve Pırıl ne yapacağını bilemez. İkisinden birinin onunla evlenmesi karşılığında Sarp’ı serbest bırakacağını söyleyen Nezir için bu teklif sadece bir intikamdan ibarettir. Çünkü onun eski ya da yeni karısıyla evlenmek Sarp’ın canını ölümden bile daha çok yakacaktır.

Arif’i kurtarmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kısmet, aniden gelen bir arama ile büyük bir ipucu bulduğunu zanneder. Ama onun ipucu sandığı şey gerçek midir? Artık Nezir Korkmaz’ın bir düşmanı daha vardır; Kısmet Avcı.

YORUMLAR 2
  • ipek 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel hissediyorum aslında herşey güzel olmalı diye düşünüyorumda farklı birşeyler olur bazen hayatta
    Cevapla
  • ipek 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat