Kadın yapımında nihayet o an geldi çattı! Tepkiler çığ gibi büyümüştü...

Televizyon ekranlarında salı akşamlarının olmazsa olmaz dizi projesi olan Kadın'da Bahar rolünü üstlenen Özge Özpirinçci'nin üzerindeki mor kazak izleyici kitlesinin diline düştü. Kadın yapımının beğenilen karakteri Bahar'ın toplamda altı bölüm boyunca giydiği mor kazağı üzerinden çıkarması seyircisine 'Oh be, sonunda!' dedirtti.

Kadın yapımında nihayet o an geldi çattı! Tepkiler çığ gibi büyümüştü...
Kadın yapımında nihayet o an geldi çattı! Tepkiler çığ gibi büyümüştü...
GİRİŞ 11.04.2019 13:28 GÜNCELLEME 11.04.2019 13:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında her Salı akşamı elde ettiği yüksek izlenme oranları sayesinde zirveden bir an olsun düşmeyen kaliteli ve iddialı dizi projesi Kadın'da Bahar rolüyle takdir kazanan Özge Özpirinççi'nin giydiği mor kazak çok konuşuldu. Oyunculuk başarısını her geçen giderek katlayan Özge Özpirinççi'nin Kadın yapımında canlandırdığı Bahar karakteri dizinin son altı bölümü süresince üzerinden asla çıkmamıştı.

Bir Zamanlar Çukurova'ya farklı soluk getirecek isim Rüzgar Aksoy kimdir?

kadın

Kadın dizisinde ilk olarak Sarp tarafından hem eski eşi Bahar'ın hem de Doruk ve Nisan isimlerindeki evlatlarının can güvenliğini korumak adına dağ evine götürülmüştü. Sarp ve çocuklarıyla beraber izini kaybettirip kimsenin bilmediği bir yere giden Bahar'ın üzerinde mor kazak bulunmaktaydı. Uzun bir zaman boyunca kaldığı yerde üzerindeki kazağı çıkarmak nedir bilmeyen Bahar, son olarak Nezir tarafından da kaçırılıp rehin olarak tutulduğu süre zarfında da üzerinde yine aynı kazak vardı. 

 

 

 

Bu durum izleyici kitlesinin diline düşerek artık mor kazağı çıkarmadığı için sosyal medya platformunda tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. Her bölümde aynı mor kazağı görmekten son derece sıkıldıklarını dile getiren izleyiciler olduğu gibi içerisinde bulunduğu koşullardan ötürü bu durumun oldukça normal olduğunu savunanlar da yer aldı. Ancak toplamda altı bölüm sonrasında Bahar'ın nihayet mor kazağı çıkarması sitem eden seyircisine derin bir nefes aldırdı. 

YORUMLAR 1
  • Hikmet Can 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar saçma, size yakıştı mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"