Diriliş Ertuğrul 147.bölüm fragmanı TRT1: Ertuğrul Bey'in canına kıyacak mı?

TRT1'de izleyici kitlesini ağırlayan Diriliş Ertuğrul 146.son bölümde; Düşmanlar tarafından Ertuğrul Bey'e gerçekleştirilen saldırı girişiminde hem Mergel ve Dumrul hem de birçok Kayı Alpinin canına kıyıldı. Diriliş Ertuğrul son bölümde; Beybolat'ın tuzağa çekmesi sonucunda ağır yaralanan Turgut Alp'in yaşamını yitirip yitirmeyeceği merak ediliyor. Turgut Alp (Cengiz Coşkun) ölecek mi? İşte, Diriliş Ertuğrul 147.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 05.05.2019 15:00 GÜNCELLEME 05.05.2019 15:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul 147.bölüm fragmanında; Ertuğrul Bey'in kaçırılarak tutsak edilmesi heyecan ve gerilim düzeyini en uç noktaya taşırken, düşmanların onun arkasında gücün kim olduğuna yönelik sorguya çekmeleri üzerine Ertuğrul Bey'in takdire şayan cevabı gecikmedi. Diriliş Ertuğrul 146.son bölümde; Gözünü kin ve intikamdan başka hiçbir şey görmeyen düşmanlar, Ertuğrul Bey ve Alpleri köşeye sıkıştırarak meydanları kan revan içerisinde bırakırken, bu savaşta hiç kimse bir an bile pes etmeden üstün kahramanlık örneği sergilediler. TRT1 Diriliş Ertuğrul son bölümde; Hain saldırı girişimi sonucunda Mergel ve Dumrul başta olmak üzere birçok kayı alpi katledilerek şehitlik mertebesine eriştiler. Diğer taraftan Beybolat'ın hazırladığı kumpasın kurbanı olan Turgut Alpin ölüp ölmeyeceği merak edilirken yayınlanan Diriliş Ertuğrul 147.bölüm fragmanında ise her şeye rağmen yükselen ''Kanımızın son damlasına kadar savaşacağız!'' sesleri göğüsleri kabartırken, Alpler tarafından er ya da geç Ertuğrul Bey'i bulacaklarına dair ant içilmesi heyecan seviyesini ikiye katladı.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 147.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Diriliş Ertuğrul 147.bölüm fragmanında düşmanlar tarafından ele geçirilen Ertuğrul Bey tarafından; ''Allahım, bize zalimler karşısında baş eğdirme! Bana şehitlerimizin intikamını almayı, kardeşlerimin kanlarının hesabını sormayı nasip et...'' edilen dua yüreklere dokundu. 

 


Diğer taraftan izleyici kitlesi tarafından son bölümle beraber merak edilen ''Turgut Alp ölecek mi?'' sorusuna ithafen Diriliş Ertuğrul 147.bölümde; Beybolat'ın komplosuna yenik düşen Turgut Alp'in ölüp ölmeyeceği yanıt bulacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 147.BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul”da oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ali Ersan Duru, Şafak Başkaya, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete gibi isimlerin bulunduğu Diriliş Ertuğrul 147.bölümüyle 8 Mayıs çarşamba tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul son bölümde; Ertuğrul Bey,  tuzağa düşürdüğü   Alıncak ve Dragos’u yakalamış, Alıncak’ı öldürüp  Dragos’u ise idam etmek için Macellum’a çıkartmıştı.  Dragos’un adamı komutan Branas’la  Dragos’u idamdan kurtarmak için plan yapan Beybolat, son anda  kimliğinin açığa çıkmaması için plana uymamış ve Ertuğrul’un Alpleriyle birlikte Dragos’un askerlerine saldırmıştı. Böylece onun Albastı olduğunu bilen herkes ölmüş olacak ve Ertuğrul Bey’in kuşkularını ortadan kaldıracaktı.

Branas saldırdığında Ertuğrul Bey’in elinden kurtularak Ertuğrul beye saldıran Dragos,  bu duruma önceden hazırlı olan Ertuğrul Bey tarafından Söğüt meydanında öldürülmüştü.

Pişmanlık ateşiyle yanan ve Ertuğrul Bey’den af dilemek için Söğüt’e gelen Bamsı, Gündüz’ü sıkıştıran  Dragos’un adamlarına  Pusatsız karşı koyarak Gündüz’ü kurtarmış ve   ağır yaralanmıştı. Obada tedavisi yapılan Bamsı nedamet getirip Ertuğrul Bey’den özür dilemişti.

Ağabeyi Beybolat hakkında kuşkuları artan İlbilge, Ertuğrul Bey’in kurduğu oyuna destek vererek   ağabeyini tuzağa düşürür.  Bu  tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat’ı nasıl bir son bekliyor? Ağabeyinin Albastı kimliğini öğrenen İlbilge’nin tavrı ne olacak?

Halep’te yurt tutarak kardeşi Ertuğrul ile birlikte Bizans sınırına gelmeyen Gündoğdu yıllar sonra Söğüt’e geliyor. Gündoğdu’nun Kayı obasına gelişi neleri değiştirecek? İki kardeşi Moğollara karşı girişilecek cenk yolunda ne gibi tehlikeler bekliyor?

YORUMLAR 6
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Osman fazla izlenmez.
    Cevapla
  • rabia hatun 4 yıl önce Şikayet Et
    bence diriliş ertuğrul dönemini bir sezon daha uzatın meleyim diriliş ertuğrul
    Cevapla
  • Rıdvan 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık böyle bir dizi de sonuç nasıl böyle olur.saçmalık
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Gazi 93 yaşında vefat etmiştir; bunu her Türk bilir... Filmde heyecan duygusu oluşturmak daha bir ilginç.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    bu bölüm hiç güzel değildi hatta bu bölüm yüzünden benim gibi bir çok insan diziyi artık seyretmeyeceğini söyledi bu kadar da olmaz hangi dünyada yaşıyor senarist
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!