Bizim Hikaye 69.bölüm 2.fragmanı: Önlerine engel üstüne engel çıkıyor!

Bizim Hikaye 68.son bölümde; Barış, Zihni'nin ona akıl hocalığı yapması sayesinde Filiz'in kendisiyle arasında neden aşılması güç duvarlar ördüğünün farkına vardı. Bizim Hikaye son bölümde; Barış, kendini affettirmek için Filiz'in ağzından girip burnundan çıkarken, polislerin lokantaya baskın düzenlemesiyle yeniden tehlike çanları çalmaya başladı. Bizim Hikaye 69.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 10.05.2019 00:36 GÜNCELLEME 10.05.2019 00:36

Fox TV ekranlarında 2 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 68.son bölümde; Kendisine adeta ateş püsküren Filiz tarafından evden kovulan Barış'ın imdadına Zihni Amca yetişmesiyle beraber onun neden bu şekilde bir tutum sergilediğinin bilincine vardı. Bizim Hikaye son bölümde; Filiz'le aralarındaki buzları eritip evliliklerine ağızlarının tadı bozulmadan devam etmek için ilk adım olarak kovulduğu eve tekrardan geri dönerken, kardeşleri ve babasıyla ilgili yaşadığı sorunlar karşısında da daima yanında olarak ona kendini yalnız hissettirmeyecek özel jestlerde bulundu. Diğer taraftan elindeki paralar yüzünden Fikri ve yeğeni hayatı tehlikeye girerek eli silahlı adamlar tarafından yakalanıp kaçırılırken, Minibollar'ın dernek krizi yüzünden okul hayatı son bulmaya ramak kala Barış'ın gelip işleri yoluna koyması sonucunda okuldan atılmalarının önüne geçti. Barış'la arasındaki ipleri kopma noktasına getiren Rahmet ise onun Filiz'i ihanet ettiği iddiasını bağıra çağıra yüzüne vurmasının ardından Bizim Hikaye 69.bölüm fragmanı bekleniyor. Polis ekipleri tarafından lokantaya baskın gerçekleştirerek mühürlü iş yeri açma gerekçesiyle hem Filiz'in hem de Barış'ın yakalanarak gözaltına alınmasının akabinde Bizim Hikaye 69.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Minibollar ise amcalarına karşı yaptığı yanlışları düzeltip kalbini kazanmak için güzel bir sürpriz organize etmelerinin sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

 

 

BİZİM HİKAYE 69.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 69.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİZİM HİKAYE 69.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 69.bölümüyle 9 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Fikri’nin Minibolları düşürdüğü durum okulda ciddi bir krize neden olur. Filiz’le Barış aralarındaki fırtınalara rağmen çocuklar için geçici de olsa bir araya gelmek zorunda kalır. İkisi birlikte şimdi çocukların okuldan atılmamalarını sağlamak için diğer velilere düzgün bir aile olduklarını ispatlamak için lokantada bir yemek düzenlemek zorundadırlar. Barış ise bu süreçte Zihni’den aldığı akılla Filiz’in kendisine olan direncini kırmak için uğraşacaktır.

Tüm bunlar olurken yaşananlardan dolayı kendini kötü hisseden Neslihan, Filiz’le konuşmaya karar verir. Çocukların ise amcalarına yaptıkları haksızlığı telafi etmek için güzel bir planı vardır. Ancak lokantada tuhaf aksilikler bir türlü yakalarını bırakmaz. Tam her şeyi atlattıklarını düşündükleri anda herkesin iyi niyetle kurduğu plan üst üste gelir ve Filiz kendini bir kez daha kıyametin tam ortasında bulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...