Demet Akalın'ın sonunda sabrını taşıran hadise! Öyle bir karar aldı ki...

Pop müziğinin önde gelen isimlerinden Demet Akalın, müzik yazarı olan Kaan Ölker'e çok konuşulacak açıklamalarda bulunarak siyaset konusuyla ilgili beklenmedik bir çıkışta bulundu. Gerek tutumu gerekse sözleriyle magazin gündeminde adından söz ettiren Demet Akalın kendisiyle ilgili samimi açıklamalar gerçekleştirerek siyasete atılmayı düşündüğünü dile getirdi.

Demet Akalın'ın sonunda sabrını taşıran hadise! Öyle bir karar aldı ki...
Demet Akalın'ın sonunda sabrını taşıran hadise! Öyle bir karar aldı ki...
GİRİŞ 12.06.2019 10:29 GÜNCELLEME 12.06.2019 10:29

Müzik dünyasının ses getiren isimlerinden ünlü sanatçı Demet Akalın, müzik yazarı Kaan Ölker'e kendisi hakkında bilinmeyenleri tüm dobralığıyla paylaşıp siyaset alanıyla ilgili takipçilerini şaşırtan bir açıklamaya imza attı. Bilindiği üzere olay veya kişilere ilişkin düşüncelerini tüm çıplaklığıyla dile getirmesiyle ve cesurca yorumlarda bulunmasıyla tanınan Demet Akalın, çocukluk döneminde şimdiki karakterinden çok farklı bir yapıda olduğunu ifade ederken kendisinin de bu noktaya gelebileceğinin aklından ucundan bile geçmediğini ima etti. Diğer taraftan pop müziğinin güçlü seslerinden Demet Akalın, sürpriz bir kararla sevenlerinin karşısına geçerek siyasete atılmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi. İşte, o açıklamalar...

Acun Ilıcalı, mizahi bir dille kendini eleştirdi! Eser Yenenler için...

Sermiyan Midyat'tan ağır suçlama! Mekan sahibinden jet açıklama geldi...

 

Demet Akalın, Pop Bizde isimli dergiye verdiği röportajda dünyaya açılmayı hedefleyen şarkıcılar için çarpıcı açıklamalara imza atarak, "Lütfen bunu kabul edelim,Türkiye'de bir tek dünya starı var o da Tarkan. Hiç kimse dünya starı olamayacak. Amerika sizin gibi güzel kızlar ve güzel erkeklerle dolu." açıklamasında bulundu.

Demet Akalın, “Bana 'Kızım bak Türkiye'yi sallayacaksın, 20 küsür sene giderli şarkılarla atların yularını sen tutacaksın' deselerdi gülerdim herhalde çünkü ben gayet pısırık, içine kapanık, özgüveni sıfır olan pısırık bir kızdım.” şeklinde ifadelere yer vererek kendisinin de böyle bir şeyi tahmin bile edemeyeceğini vurguladı.

"Hazır taze taze sinirler tepemdeyken, artık bu kadar bebek katliamından, tecavüzlerden, tacizlerden sonra inan düşünüyorum ciddi ciddi siyasete girmeyi!" cümlelerine yer vererek siyasete atılmayı düşündüğünü sözlerine ekledi.

demet akalın

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum