Alişan'dan ağır itham üzerine yargı girişimi! Hakkını sonuna kadar arayacak

Sosyal mecrada yayınladığı gönderi ve yaptığı açıklamalarıyla pek çok kişinin yakın takip altına aldığı ünlü sanatçı Alişan, kendisi hakkında çığ gibi büyüyen iddialara ateş püskürdü. Sosyal medya kullanıcısı tarafından Alişan'ın İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu kabul etmediği yönünde öne sürülen iddia sonrasında sessizliğini bozarak ağır bir şekilde tepki gösterdi.

Alişan'dan ağır itham üzerine yargı girişimi! Hakkını sonuna kadar arayacak
Alişan'dan ağır itham üzerine yargı girişimi! Hakkını sonuna kadar arayacak
GİRİŞ 28.06.2019 12:24 GÜNCELLEME 28.06.2019 12:24
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Genellikle zamanını geçen yıl hayatını birleştirdiği Buse Varol ve Burak adındaki oğluyla beraber geçirmeyi tercih eden ünlü sanatçı Alişan için Twitter platformunda gündeme bomba gibi düşen bir iddia öne sürüldü. Siyasi kimliğini her fırsatta çekinmeden ortaya koyarak AK Parti'yi destekleyici ifadelerde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öven söylemlerde bulunan Alişan, hakkında aslı astarı olmayan bir iddia ortaya atılması üzerine ateş püskürdü. 

 

 

Nesrin Cavadzade evlenenler kervanına mı katılacak? Açıklaması olay oldu

Onur Büyüktopçu'dan Yemekteyiz sunucusu Seda Sayan için manidar paylaşım!

 

 

Sosyal medya kullanıcısı tarafından Twitter'da Alişan'ın, 23 Haziran seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu'nu kabul etmediği yönünde bir ithamda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nu kabul etmediği iddiası bir anda gündemin en çok konuşulan konuları arasına yerleşip diğer kullanıcılar tarafından yüzlerce yorum gelmesinin ardından Alişan suskunluğunu bozarak iddialara açıklık getirdi. Alişan, bu iddianın hiçbir gerçekliği yansıtmadığının özellikle altını çizerek kendisine böyle ithamda bulunanlar için yargıya başvuracağını vurguladı.

Hasan Kaçan, CHP'yi destekleyen Gökhan Özoğuz'u yerden yere vurdu...

Kendisine yönelik iddialarla karşılaşan Alişan tepkisini çok sert bir biçimde ortaya koyarak, "Birisi bir yalan atıyor ortaya,ama işin daha vahimi ona inanıpta beni itham edenlerin hepsi okumuş,mürekkep yalayıp yutmuş,son derece zeki!! İnsanlar..Yalana inanmak isteyenler inanmaya devam etsin..Ama hakaret eden herkesle yargı yoluyla hesaplaşacağım.." şeklinde ifadelere yer vererek Ekrem İmamoğlu’nu istemediği yönündeki iddiaları yalanladı.

NE OLMUŞTU?

Bir Twitter kullanıcısı tarafından, ünlü sanatçı Alişan'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etmediğini iddia ederek "Fare dağa küsmüş, Git Gonya’ya yerleş! Mal!" sözlerini sarf ederek hakarette bulunmuştu.

alişan ekrem imamoğlu

YORUMLAR 22
  • Engin 4 yıl önce Şikayet Et
    Cep telefonundan twitter, facebook gibi internet ağlarına bağlantı kesilmeli bu yalan dolan ile ülkemize dünyanın bir ucundan operasyon çekiyorlar.
    Cevapla
  • 360 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar sosyal medyayı o kdr iyi kullanıyorlar ki yalanları birlikte istanbulu da siyaset dizayn ettiler yakında bu türkiye seçmlerinde olacak...sosyal medya da bu kadar yalan iftira ile binali yıldırım yüzde 45 oy alması bence basarıdır... sosyal medyanın her platformun dan silokon vadisinden ülkemize siyasetimize halkımıza çekilen siddetli operayonlar var ama bizler bunu korşağır hatta bilerek veya bilmeyerek destekleyiciyiz....
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru nasıl Tayyip Erdoğan onların başkanı değilse chpli belediye başkanlarıda bizim belediye başkanımız değil o kadar
    Cevapla
  • şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    ben ekoyu ekranda gördüğüm zaman hırçınlaşıyorum kanalı değiştiriyorum çünkü adamın hertarafı faül
    Cevapla
  • Real Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne var bunda bende ekrum imamoğlunu başkan olarak görmüyorum kim ona verdiyse onların Başkanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...