Ali Rıza Bey (Halil Ergün) fena tiye alındı: Kahkahalar havada uçuştu!

Ünlü sanatçı Mine Koşan'ın Yaprak Dökümü'nde üstlendiği Ali Rıza Bey rolüyle hafızalara kazınan isim Halil Ergün ile beraber çekildiği fotoğraf sosyal mecranın gündemine bomba gibi düştü. Halil Ergün, nam-ı diğer Ali Rıza Bey'in yer aldığı fotoğrafta yüz güzelleştirici ve gençleştirici filtre (photoshop) uygulandığını gören kullanıcılar bambaşka birine dönüşmesi sebebiyle gördüklerine inanamadı.

Ali Rıza Bey (Halil Ergün) fena tiye alındı: Kahkahalar havada uçuştu!
Ali Rıza Bey (Halil Ergün) fena tiye alındı: Kahkahalar havada uçuştu!
GİRİŞ 11.07.2019 12:12 GÜNCELLEME 11.07.2019 12:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir dönem Kanal D ekranlarına damgasını vuran Yaprak Dökümü isimli dizi projesinde Ali Rıza Bey karakteriyle akıllarda kalıcı bir iz bırakan Halil Ergün filtreli fotoğrafıyla sosyal platformda büyük yankı uyandırdı. Usta şarkıcı Mine Koşan, sosyal mecra aracılığıyla aradan uzun yıllar geçmesine rağmen Ali Rıza Bey lakabıyla anılan Halil Ergün ile birlikte fotoğraf yayınlandı. Ancak Mine Koşan, Halil Ergün'le yan yana poz verdikleri fotoğraf karesinde yüz güzelleştirici ve gençleştirici filtreyi uygulaması üzerine kullanıcılar gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırdı. Halil Ergün'ün adeta olduğundan çok daha farklı biri haline geldiği shoplu fotoğrafıyla karşılaşanlar komik ve eğlenceli yorumları birbiri ardına sıralamaktan kendini alıkoyamadı.

 

 

Kimse bunu beklemiyordu! Hazar Ergüçlü bu kez herkesi ters köşe yaptı!

Her defasında Ali Rıza Bey olarak anılan Halil Ergün, pek çok kişinin diline düşüp tiye alınırken kendisine ‘’Ağzımızın tadı kaçtı', 'Keşke Ali Rıza Bey'i normal haliyle görseydik', 'Halil Bey baby face olmuş', 'Yeni doğmuş gibi’’ şeklinde yorumlar yapıldığı görüldü.

Ünlü sanatçı Mine Koşan, oyuncu Halil Ergün ile beraber filtreli fotoğrafı takipçileriyle paylaşarak, hemen altına ise; "Sevgili sanatçı dostum Halil Ergün ile bizzz Babel müzikhol'de arkadaşımıza ziyaret Ogün Turan hayırlı olsun" notunu düştü.

ali rıza bey halil akgün mine koşan

YORUMLAR 4
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın.
    Cevapla
  • cfy1972 4 yıl önce Şikayet Et
    birileri şunlara cennetin bu dünyada olmadığını ve de olamayacağını anlatsın lütfen
    Cevapla
  • İhsan44 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sürekli genç kalmak için mücadele veriyor ama insan bu dünyada ne yapsa bu yaşlanıp öleceğini değiştiremez bu istek ve arzu ebedi Bir hayat için verilmiş yani insan bu dünyada cenneti arzuluyor onun içindir ki ahireti ön plana aşıp imanımızı korumaya ve artırmaya çalışmalıyız
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Düzeltme eksik kalmış, saçlar, bıyıklarda siyah olmalıydı!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular