Şeyma Subaşı baltayı taşa vurdu: Şimdiye kadar böylesi duyulmamış olay...

Her sözü ve davranışıyla magazin gündemini çalkalayan Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde Sadece Şeyma isimli kitabın içerisinde yanlış kelime kullanımı bu kadar da olmaz dedirtti. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın özel yaşantısını aktardığı ve üç editör ile beraber çalıştığını ifade ettiği kitabın içerisinde ''hyaluronik asit'' yerine ''hidroklroik asit'' kelimesine yer vermesi üzerine eleştiriler çığ gibi büyümeye başladı.

Şeyma Subaşı baltayı taşa vurdu: Şimdiye kadar böylesi duyulmamış olay...
Şeyma Subaşı baltayı taşa vurdu: Şimdiye kadar böylesi duyulmamış olay...
GİRİŞ 12.07.2019 10:01 GÜNCELLEME 12.07.2019 10:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın kendi hayatını ve tecrübelerini paylaştığı Sadece Şeyma adlı kitabının Haziran ayında piyasaya sürülmeye başlanmasının ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. İlk etapta kırk bini aşkın sayıda satış yapıldığı söylenen ancak yalnızca dört bin civarında satış yaptığı açığa çıkan Sadece Şeyma isimli kitabın içerisinde yanlış kelime kullanımına yer verilmesi akıllara durgunluk verdi. Şeyma Subaşı'nın kitabını yazmak için üç editörle beraber çalıştığı ve Cüneyt Özdemir olmak üzere pek çok kişinin dalga malzamesi haline geldiği Sadece Şeyma kitabının ''Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım'' başlıklı bölümünde kimsenin akıl sır erdiremediği bir yazım hatası keşfedildi.

Burak Özçivit, Diriliş Osman için elinden geleni ardına koymadı! 1 yıl...

Hercai projesindeki Aslı Samat, tam 93 kilo birden verdi! İnanılmaz...

Şeyma Subaşı'nın kitabında yapılan kelime yanlışında hyaluronik asit ile hidroklroik asit kelimelerinin birbirine karıştırılması okuyucuların tepkisini üzerine çekti. Sadece Şeyma kitabının tavsiyeler kısmında tuz ruhu şeklinde de tanımlanan ve ev temizliğinde yararlanılan zehirli bir asit hidroklorik asit önerilmesi hemen herkesi çileden çıkardı. Cilt bakımı için hyaluronik asit önermesi yanlışlıkla tuz ruhu önerisi gerçekleştirmesi üzerine pek çok kişi topa tutarak ağır sözlerde bulundular. Diğer bir kesim ise Şeyma Subaşı'nın yaptığı hatayla alay ederek esprili bir dille eleştirilerini sosyal platform üzerinde dile getirdiler. İşte, Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın yeni bir skandala daha imza attığı kitabı için kullanıcılar tarafından gelen o yorumlar...

şeyma subaşısadece şeymahyaluronik asithidrolik asit

 

 

YORUMLAR 11
  • Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi bir kenara da acaba bunu gidipte deneyen olmuşmudur?Yüzüne tuz ruhu süren! Sırf bu kadına benzemek veya bunun hayatını örnek alıcam diye peşinden giden cok vardır gibi geliyor bana ? Güzellik,popüler olmak ve zenginlik adina hayaller satıyorlar millete sadece okadar.
    Cevapla
  • Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Görgüsüzkü
    Cevapla
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadına o kadar acıyorum ki...
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar boş hayat yaşıyorlar insan üzülüyor
    Cevapla
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldum delisi olmuş ne olduğunu kendisi bile bilmeyen medyanın şişirdiği ucuz kişilik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler