Haluk Levent 'Kahrolsun PKK' yazdı terör seviciler linç etti

Haluk Levent Diyarbakır'da PKK tarafından kaçırılan evlatları için HDP binası önünde eylem yapan annelere destek verdi, linç yedi.

Haluk Levent 'Kahrolsun PKK' yazdı terör seviciler linç etti
Haluk Levent 'Kahrolsun PKK' yazdı terör seviciler linç etti
GİRİŞ 07.09.2019 15:27 GÜNCELLEME 07.09.2019 15:27
Bu Habere 212 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da çocukları için HDP İl Başkanlığı önünde eylem yapan aileleri destekleyen Haluk Levent, "Tüm mazlum anneler gibi buradakiler de bizim annelerimiz. İçim parçalandı izlerken" diye tweet attı.

 

 

Haluk Levent ayrıca,  'Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri' yazdı.Levent gelen tepkiler üzerine tweetlerini silmek zorunda kaldı.

 

 

YORUMLAR 212
  • Aylin 4 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Levent bildiğim kadarıyla bir solcu ...vatanını seven doğrucu sağduyulu kişilikli cesur bir solcu...büyük bir kesim mantığını yitirdiği için kıymeti çok bilinmeyenlerden maalesef...
    Cevapla
  • ATILLA TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    helal sana sayin haluk levet erkek adamsin yigitsin sen o züppe kilikli sanacilardan degilsin senin kazandigin para türkiyede sana helaldir bu meleketin ekmegini yedigin gibi hakkinida verensin ya o yigipte gözünü kapatanlar onlarin sirasi gelecek yavas yavas bundan sonra paralarini kiralarini artik lüx hayatlarini türk milletinden degil kürt gecinen sözde rojava sevicilerinden alirlar
    Cevapla
  • Aylin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede özgürlük ,insan hakları yok diye ülkemi şikayet eden sefiller Haluk Levent konuşunca linç edenler aynı kişiler...haluk insan değil konuşamaz fikrini beyan edemez ama kendileri insan ve haklar da onlara var ? Haluk için ve hdp önünde protesto eden kürtler için hayatı tehlike sözkonusu ama umurlarında değil...insan hakları ,ifade özgürlüğü sadece kendileri için geçerli...nasıl bu kadar çiftestandartçı olduk biz böyle? Akıl mantık merhamet dürüstlük empati milliyetçilik yalandan var ama aslında zerresi yok...
    Cevapla
  • Ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Yiğidim senin alnından öpüyorum. Sözde sanatçılar senin tek bir kılın bile etmezler. Onlar gezici çapulcuların yalamalığını yapsınlar. Bu dünyanın bir ahiri var. Ateşleri bol olsun.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    haluk levent bu tavrınla seni çok takdir ettim. bırak bir kısım terör sevicilerin seni linç etmesini. allahın izniyle vatansever bütün türkiye yanındadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
IMF'den Türkiye açıklaması