Benim Tatlı Yalanım 14.bölüm 2.fragmanı: Ne bedel ödemem gerekiyorsa hazırım

Benim Tatlı Yalanım 13.son bölümde; Hissettiklerinin tesiri altında kalan ve ayakları yerden kesilen Nejat & Suna ikilisinin Aylin'in açtığı boşanma davasının gündeme gelmesi üzerine ağızlarının tadı kaçtı. Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Uzun senelerdir bir kez bile arayıp sormayan Aylin'in boşanma davası açması Nejat'ın zor bir imtihandan geçmesine neden olacaktır. Benim Tatlı Yalanım 14.bölüm fragmanı paylaşıldı.

Benim Tatlı Yalanım 14.bölüm 2.fragmanı: Ne bedel ödemem gerekiyorsa hazırım
Benim Tatlı Yalanım 14.bölüm 2.fragmanı: Ne bedel ödemem gerekiyorsa hazırım
GİRİŞ 19.09.2019 10:15 GÜNCELLEME 19.09.2019 10:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 12 Eylül Perşembe tarihinde seyircisini hafızalara kazınan bir bölümle seyircisini ağırlayan Benim Tatlı Yalanım 13.son bölümde; Tolga'nın gerçekleştirdiği evlilik teklifini Suna'nın kabul etmediğini öğrenen Nejat altında yatan nedenin kendisini olduğu fark etmiştir. Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Suna'nın hamlesiyle beraber artık ona karşı duyduğu hisleri açıklayabilmek için kendisinde tüm cesareti toplayan Nejat, tam da aşka tamamen teslim olmak üzereyken Aylin'in ortaya çıkışıyla büyük bir yıkıma uğradı. Çok uzun bir zamandır ne kendisini ne de kızı Kayra'yı bir kez bile arayıp sormayan ve merak bile etmeyen Aylin'in boşanma davası açtığını öğrenen Nejat psikolojisi yerle bir olurken Suna ise hayatının en zor döneminde yanında olup yardım eli uzatmasının ardından Benim Tatlı Yalanım 14.bölüm fragmanı bekleniyor. Ne yapacağını bilemez hale gelen ve üzüntüden çevresindekilere istemeden de olsa kaba davranmaya başlayan Nejat'ın teselliyi Suna'nın kollarında bulmasının akabinde Benim Tatlı Yalanım 14.bölüm fragmanı seyircisine sunuldu mu?

 

 

BENİM TATLI YALANIM 14.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmen koltuğunda Cihan Vural ve Barış Erçetin'in oturduğu, senaryosunu ise Murat Taşkent ve Deniz Dargı'nın kaleme aldığı O3 Medya farkıyla Star TV ekranlarına gelen Benim Yalanım 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BENİM TATLI YALANIM 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık ve Gonca Sarıyıldız gibi isimlerin yer aldığı Benim Tatlı Yalanım 14.bölümüyle 19 Eylül Perşembe tarihinde Star TV ekranlarında saat 20:00'da izleyicisinin karşısına geçecek.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Nejat ve Suna arasında duygular açığa çıkmak üzeredir... Nejat, Suna’nın Tolga’nın evlenme teklifini reddettiğini duymuş ve sebebinin kendisi olduğunu anlamıştır. Artık Nejat aşktan kaçmak istemiyordur ve Suna’ya olan hislerini anlatacaktır. Bu sırada hiç hesapta olmayan bir olay gerçekleşir. Aylin, seneler sonra Nejat’a boşanma davası açmıştır ve Nejat, onunla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

YORUMLAR 1
  • Şahika 4 yıl önce Şikayet Et
    Kerem ve ayşe büyük bir aşık Var. Ama evin babası kalıp kirizi geçirir. Ama doktor . Geçi hafıza kaybı yaşadı ama ayşe ve kerem almaya gittiler. Birden olanları . Duyar kap kirizi geçirir . Ayşe ve kerem çok ama çok zor durum da kapılar. Yada misin baba ilesip onlara oyun oynarlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı