Mucize Doktor'daki Taner Ölmez'in gelirini duyanlar neye uğradığını şaşırdı

Türk televizyon tarihinin en çok izleyiciye sahip projelerinden Mucize Doktor'la gönüllere taht kuran Taner Ölmez'in kazancı herkesi şaşırttı. Başarı oyunculuk performansıyla seyircisini kendisine hayran bırakan, şimdilerde Ali Vefa rolüyle adından söz ettiren Taner Ölmez Mucize Doktor'dan bölüm başı ne kadar ücret kazanıyor?

Mucize Doktor'daki Taner Ölmez'in gelirini duyanlar neye uğradığını şaşırdı
Mucize Doktor'daki Taner Ölmez'in gelirini duyanlar neye uğradığını şaşırdı
GİRİŞ 11.10.2019 09:28 GÜNCELLEME 11.10.2019 09:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Perşembe akşamları izlenme oranları sıralamasında zirveye adını yazdıran Mucize Doktor isimli dizi projesinde baş rol üstlenen Taner Ölmez'in kazancı gün yüzüne çıktı. Türk dizi tarihine farklı bir soluk getiren Mucize Doktor'da canlandırdığı Ali Vefa karakteriyle izleyici kitlesinin takdirini ve beğenisini kazanmayı başaran Taner Ölmez'in bölüm başına ne kadar ücret aldığına ilişkin bir iddia ileri sürüldü. Posta'dan İpek Şafak'ın haberine göre, Mucize Doktor yapımıyla büyük bir sükse yakalayıp bir anda herkesin konuştuğu bir isim haline gelen yetenekli oyuncu Taner Ölmez'in bölüm başı 70 bin TL kazandığı ortaya atıldı.

 

 

Recep İvedik 6 ne zaman beyaz perdede yerini alacak: Tanıtım fragmanı!

MUCİZE DOKTOR'DA ALİ VEFA ROLÜNÜ ÜSTLENEN TANER ÖLMEZ KİMDİR?

 

 

Mucize Doktor adlı yapımda Ali Vefa rolünü üstlenen Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986 senesinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez, kariyeri boyunca çeşitli reklam filmi ve dizi projelerinde boy göstermiştir.

Dünyaca ünlü "The O.C." isimli dizi projesinden uyarlanan ve bir döneme damgasını vuran "Medcezir"de "Mert Serez" rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlanmıştır. Öte yandan 2014 senesinde "Katil Joe" adlı tiyatro projesinde sergilediği başarıyla "Afife Jale Tiyatro Ödülü"nü almaya hak kazanmıştır.

2016 senesinde ekranlara gelen "Muhteşem Yüzyıl Kösem" yapımında "Genç Osman" karakteriyle seyircisini ağırlayan Taner Ölmez, Kayıp Şehir dizi projesiyle önemli başarılara imza atmıştır. "İstanbul’un Altınları" dizisindeki oyunculuk yeteneğiyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Taner Ölmez; "Kapalı Çarşı" , "Kül ve Ateş" ile "Tatar Ramazan" dizilerinin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

mucize doktor taner ölmez

YORUMLAR 17
  • dorukhan 4 yıl önce Şikayet Et
    1985 ve 86 o dönemin o çocuktan öğrendikten sonra iki düzüne öküz gibi bakan göz.kendi içinde espiriside var.
    Cevapla
  • şahika 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen bi çocuk ozan suyu içmiş veya yağ söktürücü, doktor olsanız ne yapardınız.300 ameliyat.ameliyat doğru cevap mı?ters varf nedir.hanği hastalığın tedavisinde kullanılır.uydurmamıdır.?çok akıllıca sorulmuş sorular.hekimler anlıyabilir.asistanlar cevaplıyabilirmi?
    Cevapla
  • muhsine 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam iyi oynamıyor ki anlamadım ben, yabancı versiyonunu izleyen bir insan evladı yok mu kötü oynadığını söyleyebilecek
    Cevapla
  • konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Rolünün Hakkını veriyor ama
    Cevapla
  • beray 4 yıl önce Şikayet Et
    kalbi onu öldürmeden biz onu öldürsek.kalb naklinin mümkün olmadığıdır.ilk alçıya almayıda o çocuk yapmıştı.
    Cevapla
  • dogukan 4 yıl önce Şikayet Et
    neye uğradığımı şaşırmadım, hak edene az bile. canlandırması çok zor bir karakter ve adam epey iyi üstesinden gelmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?