Mucize Doktor'la sükse yakalayan Onur Tuna'dan tüm ezberleri bozan çıkış!

Fox TV ekranlarında her perşembe akşamı izleyici kitlesini ekrana kilitleyen Mucize Doktor projesinin baş rolünde yer alan Onur Tuna samimi açıklamalar gerçekleştirdi. İzlenme rekorları kıran Mucize Doktor yapımının oyuncu kadrosunda bulunan Onur Tuna, rol gereği Ali Vefa'ya karşı tutum ve davranışları nedeniyle kendisinden tiksindiğini itiraf etti.

Mucize Doktor'la sükse yakalayan Onur Tuna'dan tüm ezberleri bozan çıkış!
Mucize Doktor'la sükse yakalayan Onur Tuna'dan tüm ezberleri bozan çıkış!
GİRİŞ 17.10.2019 10:46 GÜNCELLEME 17.10.2019 10:46

Fox TV ekranlarında çok kısa bir zaman içerisinde önemli başarılara imza atan Mucize Doktor isimli dizi projesinde baş rolünde bulunan Onur Tuna, canlandırdığı karakter hakkında seyircisini yakından ilgilendirecek açıklamalara yer verdi. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren rakiplerini alt ederek reyting sıralamasında zirveye yerleşen Mucize Doktor yapımının sevilen ismi Onur Tuna'nın üstlendiği ''Doktor Ferman'' karakteri bazı sahnelerde seyircisini kızdırarak tepkilere neden olmuştu.

 

 

Yasak Elma yapımının gizemli ismi Tuvana Türkay: 'Beni biraz zorluyor!'

Başarılı ve yetenekli oyuncu Onur Tuna, rol aldığı Mucize Doktor dizisinde ''Savant Sendromu'' rahatsızlığına yakalanan ve asistan olarak Berhayat adlı hastanede asistan olarak çalışmaya başlayan Ali Vefa'ya karşı tutum ve davranışlarından ötürü rahatsızlık duyduğunu açıkça itiraf etti.

 

 

Rol icabı hastanede bencil ve ukala bir tavır takınan ancak gizemli dünyasıyla da seyircisini derinden etkileyen Onur Tuna, Taner Ölmez'in canlandırdığı Ali Vefa karakterine kötü davrandığı sahnelerin etkisi altına girdiğinin ve hareketleri yüzünden kendisinden nefret ettiğinin özellikle altını çizdi.

Onur Tuna, “Oynarken, özellikle asistanım doktor Ali’ye kötü davrandığım sahnelerde etkileniyorum. En çok Ali’ye ameliyathanedeyken “Oraya geç ve sadece izle, hiçbir şeye dokunma” dediğim sahnede kendimden nefret ettim. Hatta izlerken kendimden tiksindim. Kendimden derken karakterim Ferman’dan bahsediyorum tabii…” şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...