Independent Türkçe teröre hizmet ediyor! Skandal üstüne skandal

Genel Yayın Yönetmenliği'ni Nevzat Çiçek'in yaptığı İngiliz kaynaklı ve Suudi sermayeli Independent Türkçe yaptığı haberlerle Türkiye aleyhinde operasyon yapmaya devam ediyor.

Independent Türkçe teröre hizmet ediyor! Skandal üstüne skandal
Independent Türkçe teröre hizmet ediyor! Skandal üstüne skandal
GİRİŞ 28.10.2019 11:05 GÜNCELLEME 28.10.2019 11:05
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İngiliz kaynaklı ve Suudi sermayeli Independent Türkçe kurulduğu günden bu yana adeta bir operasyon sitesi olarak görevini yürütüyor. Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı öncesi ve sonrasında tüm ülkelerin Türkiye'ye karşıt tutum sergilemelerinin ardından Avrupa'daki teröristler sokaklarda Türk bayraklı araçlara saldırdılar. Havalimanlarında Türk yolculara saldırıp uçuşlarını engellediler. Son olarak Londra'da Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'ye saldırdılar. İki gün önce Norveç'in Oslo kentinde içerisinde aylık bebekleriyle teröristlerin saldırısına uğrayan çiftin haberlerini 'İki karşıt görüşlü eylem çakıştı' diye verdi. Teröristbaşı 'Mazlum Kobani' kod isimli Şahin Cilo'yu komutan olarak servis ettiler. Bu kadar skandalın ardından Independent Türkçe  Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek isimli şahıs gelen tüm tepkilere aldırmadan şu açıklamayı yaptı:

 

 

"TERÖRİSTLERİ MASUM GÖSTERMEK ÇOK SESLİLİKMİŞ"

"Çok sesliliğe Doğru-Özgün ve saygın haberciliğe inanıyoruz... Yayın politikamız bazılarına ters gelebilir Haberimiz doğru değilse Tarafların görüşlerine yer vermiyor ve objektif değilse bizi uyarın Size bu sözleri verdik."

 

 

TERÖRİSTBAŞINA 'KOMUTAN' DEDİLER

TERÖRİSTLERLE SİVİL İNSANLARA KARŞIT GÖRÜŞ DEDİLER

 

YORUMLAR 39
  • İlyas 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanı bozuk herif yıllarca Müslümanım diye bizi sömürdün meğer sen de alçakmışsın.
    Cevapla
  • DOĞAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Nevzat Çiçek zaten açıkça pkk yı desteklemesede zaman zaman o tarafın ağzı ile konuşan biri olduğu için çok ta önemli değil diye düşünüyorum.kendine yakıştırıyorsa böyle devam etsin derim
    Cevapla
  • Adsız Atlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine sahnede Suud münafıkları. Allah bu Suudi ailesine öyle bir ceza versin ki, Kaddafi'nin başına gelenlerden daha acıklı olsun inşallah.
    Cevapla
  • CcC 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişilerin isimleri belliyse Türkiye ye geldiler mi tutun atın içeri güzel de bir dövün
    Cevapla
  • Göktürk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu çiçek hain diye ben defalarca söyledim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası