Engin Altan Düzyatan "Sakalsız halime alışamadım"

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan yeni projesi için sakallarını kesti.

Engin Altan Düzyatan "Sakalsız halime alışamadım"
Engin Altan Düzyatan "Sakalsız halime alışamadım"
GİRİŞ 31.10.2019 12:21 GÜNCELLEME 31.10.2019 12:21
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon boyunca Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan diziden ayrılmasıyla birlikte sakallarını kesti. 

 

Uzun aradan sonra sakallarını ve saçını kesen Engin Altan Düzyatan samimi açıklamalarda bulundu. Düzyatan "Saçımı ve sakalımı aynı anda kestim, insan kendine biraz yabancılaşıyor. Oğlum Emir hep, “Baba ne zaman benim gibi olacaksın” diye soruyordu. Kestirdiğim gün, “Baba aynı benim gibi olmuşsun” dedi. Alara ise çok şaşırdı, elini sürekli yüzüme sürdü. Ben ise hala aynaya baktığımda alışamıyorum ama kısa saç ve sakalsız olmak müthiş rahatlık". dedi

YORUMLAR 19
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    gördüm ki sakal, bir erkeğe üstün meziyetlere ulaşmasında rol veriyormuş. görüntüsü ile bir insana yorum yapak yanlış olsa da konu sakal olunca farklı olduğunu şimdi daha iyi anladım.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul sevgisi sanatçıdan değil , ecdat sevgisinden. Zorla sakal bırakan biri bile sevilebiliyor. Israrla her fırsatta yazıyorum , tarihi dizilerde , özellikle kendi tarihimizle ilgili dizilerde yaşantısı ve fikirleri role uygun insanlar seçilmeli. Meşhur olması gerekmez. Zoraki olmasın yeter.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    ayni karadayi daki turguta benzemis :)
    Cevapla
  • Ertuğrul Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul gibi bir Türk büyüğününden faydalanarak sömürü düzeninin Banka reklamına nasıl alıştın birde onu anlat Artız arkadaş ..
    Cevapla
  • Leyla66 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş bittiğinde çok çok çooook üzüldüm.Mükemmel bir dizi idi.Ama Fox olmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu