MasterChef Türkiye yarışmasında torpil iddiası! Somer şef açıklama yaptı

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu gibi isimlerin yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında torpil iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu hakkında açıklama yapan Sivrioğlu, şampiyonluk adayı olarak gösterilen "iki yarışmacıya torpil yapıldığı" iddiasına ateş püskürdü.

MasterChef Türkiye yarışmasında torpil iddiası! Somer şef açıklama yaptı
MasterChef Türkiye yarışmasında torpil iddiası! Somer şef açıklama yaptı
GİRİŞ 22.11.2019 14:01 GÜNCELLEME 22.11.2019 14:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye' yarışmasında torpil iddiaları sosyal medyada en çok konuşulan konu olmuştu. Suna'ya torpil yaparak yarışmadan elemediği ve Batuhan'ın yanında çalıştığı ileri sürülen Somer Sivrioğlu, bu iddialara tek tek cevap verdi.

 

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMASINDA TORPİL İDDİASINA CEVAP

Somer Sivrioğlu, Twitter hesabından, "Ne oldu? Batuhan yanımda çalışıyordu, Suna torpilliydi, her şey organizeydi. Üstümüzden prim yapmaya çalışan köpekbalığının etrafında dolaşıp artıklarından beslenen parazitler misali kendini fenomen ilan edenler. İnsanların emeğine, başarısına laf atmak bu kadar kolay olmamalı" mesajını yayınladı. 

Sivrioğlu, "Sırf bunu söylemek için iyi iki şefi sona bırakıp birini elediniz yani" yorumunu yazan bir kullanıcıya, "Evet, manyağız biz. En iyi yarışmacılarımızdan birini Twitter'a yazmak için eliyoruz" karşılığını verdi.

 
YORUMLAR 12
  • meyyid 4 yıl önce Şikayet Et
    önce medya maymununu eleyin sonra kör tadım yapın.kimin tabağı olduğunu bilmeden tadım yapmadan bu iş güven vermez.nokta.
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    en gereksiz program, kuru ekmeğe muhtaç kalırlar inşaallah
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    yasini eleyin o nedir ya?
    Cevapla
  • RIFAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu programın formatı, en iyi aşçıyı seçmek için değil, insani duyguları ve değerleri yok etmek üzerine tasarlanmış. İnsanları birbirine kırdırıyor, arkadaşlık ve güven duygusunu zihinlerden siliyor, kişileri bencilleştiriyor, yalnızlaştırıyor. İzleyenler hiçbir yemeğin tadına bakamazlar, bilemezler. Sonuçta en iyi yemek yapan değil, insani değerlere en çok zarar veren, sıradışı, topluma ve kültürümüze aykırı rol model olan tip kazanacak. Medyatik olmayan, sıradan, normal insanlar eleniyor. Geçen sene kazanan tip de öyleydi, dövmeli, küpeli, son derece kibirli ve bencil. Bu sene de böyle olan tip hangisi sizce.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumdan sonra Rıfat'ın kendine çeki düzen verdiğini ve Yasin'in öne çıkarıldığını gördük ama Yasin rol model olarak değil, programın maskotu olarak reyting için belirli bir yere kadar kullanılacak.
    Cevapla
  • kaptan 44 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen acun denen adamın İslam ve Türk değerlerini içeren bir programını gördünmü ahlak dürüstlük vatan sevgisi herşeyi geçtim topluma zerre kadar faydalı bir programı varmı daha fazlasıda varda suç sayılıyor
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum kardeşim
    Cevapla
  • durooo 4 yıl önce Şikayet Et
    yasin yemek yaparken hep birilerini takip ve taklit ediyor. eli lezzetli. baharat ayarlamasi guzel. ve bu yarismada reyting lazim. yasin de aranan adam.
    Cevapla
  • Ekber 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyden önce adam olmak gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!