ATV Kuruluş Osman 3.bölüm fragmanı! Ertuğrul'un oğlu Osman'a zorlu görev

Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Kuruluş Osman 3.bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı. Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşacak Kuruluş Osman yeni bölümüyle nefes kesecek. Peki Osman'ın 3.bölümünde neler olacak? İşte tanıtımdan öne çıkanlar...

GİRİŞ 29.11.2019 09:31 GÜNCELLEME 29.11.2019 09:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman'da heyecan dorukta. "Allah'ım bu toprakları aşan ufuklarımı haritalara sığmayacak hayallerimi bilen sensin. Bu düşü gerçek eyle" diyerek dua eden Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Gazi, Osmanlı Devleti'ni kurmak için yeni planlar belirliyor. 4 Aralık çarşamba akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman 3.bölüm fragmanı yine nefes kesti. 

KURULUŞ OSMAN 3.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Hatırlarsanız Ertuğrul Bey, hem Türkler tarafından kurulaş teşkilat, hem de İslam alimleri tarafından kurulan heyet tarafından görevlendirilmişti.

Şimdi sıra oğlu Osman Gazi'de. Osman Bey'e çok daha zor bir görev verilecek. Onun görevi yeni bir devlet kurmak olacak. Ona bu görevi ise Şeyh Edebalı verecek. Üçüncü bölümde yeni Türk hakanının adını kızına açıklayacak.

Hoca Ahmet Yesevi'nin kutsal emanetlerini öğrenen Osman yeni bir devlet kurmak için kollarını sıvayacak. Diğer tarafta ise Kalanos'ta gerçekleri öğrendi. Artık o da efendi Yanis'in emri ile hareket edecek.

Türkler ve Bizanslılar kalede bir araya gelecek. Kalanos, efendi Yanis'in emri doğrultusunda Osman Bey'i suçlayacak. Dündar Bey ise yeğenini savunacak. Bizans ile Türklerin arası bu görüşmenin ardından iyice açılacak. 

Onlara ilk başlarda gizliden yardım eden Batur, ilerleyen haftalarda tamamen Bizanslıların safına geçecek.

 

Osman Gazi, Şeyh Edebalı'dan aldığı görevle kale içindeki fitneyi temizlemek isteyecek. "Allah'ım bu toprakları aşan ufuklarımı haritalara sığmayacak hayallerimi bilen sensin. Bu düşü gerçek eyle" diyerek dua eden Osman Bey Osmanlı Devleti'ni kurmak için yeni planlar belirleyecek.

 

KURULUŞ OSMAN 3.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 13
  • Hüseyin ATİŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Diriliş Ertuğrulu hiç kaçırmazdım, kuruluş osmana gelince alışmaya çalışıyorum. Keşke Burak özçivitin yerine yeni bir yüz olsaydı daha iyi olurdu.ayrıca Ertuğrul ile Osman(gençlik dönemi) bir süre beraber olabilirdi.
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    çok beğedim
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    hic bişey
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    cok iydi
    Cevapla
  • gerilim 4 yıl önce Şikayet Et
    ertuğrul ve turgut alp in olmayışı geçiş sürecinde osman dizisini baya etkiler onlar ilk başta olmalıydı , alpler çok vasat daha heybetli olabilirlerdi ve karakteristik kişiler olması gerekirdi bence dizi bu kondüsyonda devam ederse kan kaybeder .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi