Aleyna Tilki'nin başı belaya girdi: Uçak krizinin faturası çok pahalıya patladı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı'nda hem yolcu hem de güvenlik görevlisi ile yaşadığı tartışma üzerinde hakkında soruşturma başlatıldı. Hakaret ve tehdit suçları gerekçesiyle ifadesi alınan Aleyna Tilki, kendisi için şikayetçi olan kişilerle uzlaşma yoluna gitmek istediğini ifade etti.

Aleyna Tilki'nin başı belaya girdi: Uçak krizinin faturası çok pahalıya patladı!
Aleyna Tilki'nin başı belaya girdi: Uçak krizinin faturası çok pahalıya patladı!
GİRİŞ 25.01.2020 12:23 GÜNCELLEME 25.01.2020 12:23
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Aleyna Tilki, 9 Ocak 2020 tarihinde Milano'ya seyahat etmek için bulunduğu İstanbul Havalimanı'nda gerek olay yerinde bulunan yolcuyla gerekse güvenlik görevlisi ile tartışması gündemde büyük bir yankı uyandırmıştı.

 

 

Olayın yaşanmasıyla beraber genç şarkıcı Aleyna Tilki, hava limanı içerisinde yer alan polis merkezine götürülerek ifadesi alınmış ve bunun üzerine uçağına binmeyerek tekrar evine gitmişti. Kişisel sosyal medya hesabı aracılığıyla kamuoyuna yazılı bir açıklamada bulunan şarkıcı, tam bir isim belirtmeden tartıştığı kişinin olay sırasında üstüne doğru yürüdüğünü ve şiddete uğramaktan korkması nedeniyle kendisini koruma altına aldığını ifade etmişti.

Hava limanında meydana gelen büyük krizin akabinde Aleyna Tilki'yi şikayet eden Ünal A.'nın verdiği ifadesine göre, bavulunu X-Ray cihazına bırakmak için sıra beklediği esnada Aleyna Tilki’nin sırayı beklemeksizin önüne geçip kendi bavulunu cihaza koyduğu için ilk etapta uyarıda bulunduğunu dile getirdi. Tüm bunların yanı sıra, Ünal A.’nın polis çağrılmasını talep etmesine rağmen olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığı iddiası ileri sürüldü.

 

 

aleyna tilki

Bu sefer de Aleyna Tilki'yi durdurmaya çalışan güvenlik görevlisi Neslihan Ö. de, hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcıdan şikayetçi oldu. Şahıslardan alınan ifadeler üzerine, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Aleyna Tilki hakkında, “tehdit” ve “hakaret” suçlarından soruşturma başlatıldı.

Soruşturmaya konu suçların Uzlaştırma Bürosu’nun yetki alanına girmesinden ötürü uzlaşmak isteyip istemediği sorulan Tilki, taraflarla uzlaşmak istediğini dile getirdi.

YORUMLAR 91
  • Namik 4 yıl önce Şikayet Et
    Simariklikdan baska birsey degil sesdesen zate yok kendini dünya ünlümü saniyor bos isler
    Cevapla
  • Tuğçe 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya olaylar sandığımız gibi değilse? Kızın sevmeyeni çok nasılsa. Üzerine iftira atılmış olabilir. Biraz olayların iç yüzünü merak edin. Ne önyargılı bir halkız ya. Kendi sanatçımıza sahip çıkmıyoruz.
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Aleynanın paraları gitti bide kaçıyo nereye kızz daha karpuz kescez.
    Cevapla
  • keşmekeş 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar çirkin birşey...?
    Cevapla
  • minik icardi 3 ay önce Şikayet Et
    söyle düşmanlara uslu olsunlar bu konu burada kapanmıştır
    Cevapla
  • 1 Fanikul 4 yıl önce Şikayet Et
    şişik balon.sizleri şımartan lara yazık olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar