O Ses Türkiye finalistleri kimdir? İşte şampiyon olmak için yarışacak 6 isim ve biyografisi

TV8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye final yapmaya hazırlanıyor. Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk gibi ünlü isimlerin yarışmacıları şampiyon olmak için mücadele edecek. O Ses Türkiye sahnesinde şampiyon kim olacak? Finalde mücadele edecek Soner Kip, Turgut Çıngı, Eyüp Sultan Aylar, Uygur Erdoğan, Alkan Dalgakıran, Biran Ceren Dörter kimdir?

O Ses Türkiye finalistleri kimdir? İşte şampiyon olmak için yarışacak 6 isim ve biyografisi
O Ses Türkiye finalistleri kimdir? İşte şampiyon olmak için yarışacak 6 isim ve biyografisi
GİRİŞ 15.02.2020 20:40 GÜNCELLEME 15.02.2020 20:40

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye final günü geldi çattı. Bir sezon boyunca şampiyon olmak için ter döken yarışmacılardan finale kalan isimler belli oldu. İlgiyle takip edilen  yarışma programında final için yarışacak yarışmacıların kim olduğu izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. O Ses Türkiye finalinde Hadise’nin ve Beyazıt Öztürk'ün iki Murat Boz ve Seda Sayan'ın ise bir yarışmacısı bulunuyor. TV8 ekranlarından bu akşam saat 20.00'da canlı olarak yayınlanacak finalde şampiyon tüm Türkiye’nin verdiği oylarla belli olacak. İşte tüm Türkiye'nin merak ettiği O Ses Türkiye’de finalde yarışacak isimler…

 

EYÜP SULTAN AYLAR 

Hadisenin takımında yer alan Eyüp Sultan Aylar küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyuyor. Ege Üniversitesi Konservatuvar bölümünü bitiren doğuştan görme engelli  yarışmacı aynı zamanda  birçok enstrüman çalabiliyor. Aslen İzmirli olan finalist daha öncesinde TRT Müzik’te yayınlanan Metin Özülkü'nün sunuculuğunu yaptığı “Engelsiz Sahne” programında sahne almıştı. Ney, bağlama,kaval ve org çalabilen Eyüp Sultan Aylar sahne yeteneği ve sesiyle izleyicilere güzel dakikalar yaşatıyor. O Ses Türkiye yarışmasında şampiyon olmak  için bu akşam  mücadele edecek Eyüp Sultan Aylar boş vakitlerinde Taksim Metrosunda insanlara müzik dinletisi sunuyor.

Eyüp Sultan Aylar

 

SONER KİP 

O Ses Türkiye’de Beyazıt Öztürk’ün takımında yer alan yarışmacı 2012 yılında katıldığı “Bir Şarkısın Sen” yarışma programıyla tanınıyor. Seslendirdiği sanat müziği eserleriyle izleyenleri kendine hayran bırakan yarışmacının hayat hikayesi ise dikkat çekiyor. Şarkı söylemeye çocukken başlayan yarışmacı aslen Tekirdağlı. Babasının geçirdiği trafik kazası sonucu okulu bırakmak zorunda kalmış. Küçük yaşlardan itibaren çalışma hayatına atılan Soner Kip  çay bahçesinde garsonluk yaparken aynı zamanda akşamları çalıştığı yerde şarkı söylemiş. O Ses Türkiye elemelerine katılabilmek için kullandığı cep telefonunu daha düşük bir modelle değiştiren yarışmacı bu ücretle yarışmaya katılmış.

Soner Kip

TURGUT ÇINGI 

O Ses Türkiye yarışmasında Murat Boz’un takımında yer alan yarışmacı final için iddialı isimlerin başında geliyor. Gösterdiği performans ve güzel sesiyle dikkat çeken yarışmacı Antalya’da yaşıyor. Profesyonel olarak müzisyenlik yapan Turgut geçimini sahne alarak  bu alandan sağlıyor. 1994 doğumlu finalist söylediği şarkılara kendi yorumunu ve tarzını katarak izleyicilerden büyük beğeni topluyor.

Turgut Çıngı

UYGAR ERDOĞAN 

Beyazıt Öztürk’ün takımında O Ses Türkiye’de şampiyon olmak için yarışacak iki isimden birisi olan Uygar Erdoğan 1993 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Henüz 4 yaşındayken müziğe olan ilgisi sayesinde bağlama ile tanışan yarışmacı 2002 yılında TRT çocuk ve gençlik halk  oyunları grubuna girdi. Bu grupla  Yurtiçinde ve yurtdışında katıldığı etkinliklerle kendisini oldukça geliştiren yarışmacı bağlama çalma konusunda oldukça yetenekli. 

Uygar Erdoğan

ALKAN DALGAKIRAN 

O Ses Türkiye’de Seda Sayan’ın takımında yer alan yarışmacı final için dikkat çeken isimlerden birisi. 25 yaşında olmasına rağmen sahnede gösterdiği performansla izleyenleri kendine hayran bırakan Alkan, sosyal medyada da O Ses Türkiye’nin en fazla konuşulan ve takip edilen isimlerinden. Trafik adlı müzik grubunun da üyesi olan yarışmacı yarı finalde seslendirdiği Nilüfer şarkısıyla izleyicilerden ve jüri üyelerinden büyük takdir toplamıştı.

Alkan Dalgakıran

BİRAN CEREN DÖRTER 

Hadise için finalde mücadele edecek bir diğer isim olan Biran Ceren Dörter O Ses Türkiye'nin ilk sezonunda da yarışmada sahne almıştı. İlk sezonda katıldığı yarışmada jüri üyelerini döndüremeyen yarışmacı bu sezon katıldığı O Ses Türkiye’de gösterdiği başarılı performans ve tarzıyla finale kalmayı başardı.

Biran Ceren Dörter

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar