Ülke TV canlı yayınında yürekleri ısıtan görüntü

Ülke TV Muhabiri Gözde Özyürek’in canlı yayın yaptığı köyde yaşadığı olay izleyenlerin yüreklerini ısıttı.

GİRİŞ 17.02.2020 15:08 GÜNCELLEME 17.02.2020 15:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rejim güçlerinin saldırılarından kaçan ve güvenli bölgede yaşam mücadelesi veren mültecilerin olduğu köyde görev yapan Ülke TV Muhabiri Gözde Özyürek canlı yayın sırasında herkesi duygulandıran bir olay yaşadı.

 

 

Köyde yaşanan son gelişmeleri anlatan Özyürek’in yanına canlı bağlantının sonlarına doğru sığınmacı bir kadın gelerek kendi şalını verdi ve yanağından öptü. Bu görüntü karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Gözde Özyürek’in gözleri doldu.

Ülke TV Muhabiri Gözde Özyürek yaşadığı o duygusal anları sosyal medya hesabından şu sözlerle anlattı:

 

 

“Yayın yaparken yanıma geldi, ördüğü şalı soğuk diye üzerime örttü, hediye ettiğini söylemiş. Yayından sonra öğrendim. Bir de bir buse kondurdu yanağıma ki anlatamam. Size lazım benim montum var desem de ısrar etti. Ezildim, üzüldüm”

Canlı yayın sırasında yaşanan bu olay izleyenlerin büyük beğenisini toplarken Suriyeli mültecilerin Türk halkına karşı nasıl minnettar olduğunu da gözler önüne serdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelilere kızanlar belki insanlığını hatırlarlar! Özellikle de zamanında bosna'dan ırak'tan, bulgaristan'dan ülkemize yerleşipte suriyeliler gitsin diyen ne olduğu belirsizler!
    Cevapla
  • İLHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Canlarım Benim. Osmanlının Torunları Bu gariban Suriyeliler. Rabbim yardımcıları Olsun. Biz Türkiye olarak her zaman Yanlarında Olacağız . Allah izin verdikçe.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı